Poradna

Rady a tipy

rozdíl mezi remoskami

Jaroslava Hloužková
26.05.2019
Dobrý den, prosím jaký je rozdíl mezi těmito remoskami: Remoska R 22 TS GRAND CHAMPAGNE GOLD a Remoska R22F GRAND Teflon Classic Děkuji. Hloužková

Re: rozdíl mezi remoskami

Team Remoska
27.05.2019
to [Jaroslava Hloužková] Dobrý den, paní Hloužková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remoska R22 TS GRAND Champagne Gold je vyrobena s nepřilnavým povrchem zn, Teflon(R) Select v barevném provedení Champagne Gold a je bez okénka v pečicím víku. Remoska R22F CRAND Teflon(R) Classic je vyrobena s okénkem v pečicím víku a s nepřilnavou povrchovou úpravou Teflon(R) Classic - pečicí mísa je černá a pečicí víko je vyrobeno z leštěného nerezu. Přejeme Vám hezký den.

Dotaz na funkci;

Iv
23.05.2019
Dobrý den, když v remosce peču stává se mi, že vrch je naprosto spálený ale spodek není vůbec udělaný - naposledy třená buchta (nepoživatelná) a žemlovka. Čím to? Děkuji

Re: Dotaz na funkci;

Team Remoska
24.05.2019
to [Iv] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pokud máte pocit, že Vám Remoska nepeče správně a řídíte se všemi našimi doporučeními, pak zašlete Remosku na naše servisní středisko k reklamaci či k posouzení výrobku. Kolegové jej přeměří a přezkoušejí. Přejeme Vám hezký den.

mytí remosky

Věra
17.05.2019
Dobrý den, mísa se dá mýt v myčce? na kolik stupňů? Můžete mi doporučit remosku pro 2 lidi s okénkem? Jsem zde poprvé a zatím se nevyznám... Děkuji předem

Re: mytí remosky

Team Remoska
20.05.2019
to [Věra] Dobrý den, paní Věro, děkujeme Vám za Váš dotaz. Mytí mísy v myčce nedoporučujeme. Remosky vyrábíme ve 2 velikostech - Remosku s užitným objemem 2l - horní průměr pečicí mísy je 22 cm a Remosku s užitným objemem 4l - horní průměr mísy je 29 cm. Poradit Vám vhodnou variantu není jednoduché, nevíme, jak jste zvyklá vařit, jaké porce, zda vaříte např. pouze na jeden den. Někomu stačí malá Remoska pro 2 lidi a pro někoho by byla tato Remoska malá. Přejeme Vám hezký den.

Větší průměr

Zuzana Neveová
15.05.2019
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je k dostání tato hluboká místa i ve větším průměru. Asi 9 let mám Vaši remosku s průměrem 32 cm a vnitřek mísy mám již poničený. Chtěla jsem si tedy koupit novou, ale nedaří se mi ve Vaší nabídce objevit správný model. Předem děkuji za odpověď.

Re: Větší průměr

Team Remoska
15.05.2019
to [Zuzana Neveová] Dobrý den, paní Neveová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na našem e-shopu můžete zakoupit náhradní mísu s označením M13 - Mísa hluboká pro GRAND Teflon(R) za cenu 855,- Kč. Tyto mísy jsme dnes vyrobili a během odpoledne budeme aktualizovat nabídku - tuto mísu si budete moci na našem e-shopu objednat. Přejeme Vám hezký den.

remoska 500

Marie
10.05.2019
Dobrý den, mám dotaz, zda je mísa vhodná na starou remosku typ 500 Ceský Brod Děkuji za odpověd.

Re: remoska 500

Team Remoska
13.05.2019
to [Marie] Dobrý den, paní Marie, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pro Remosku typ 500 můžete na našem e-shopu zakoupit náhradní mísu M17 Mísa hluboká pro ORIGINAL Teflon® Classic. Přejeme Vám hezký den.

Zlepšovací návrh

Ladislav
06.05.2019
Dobrý den, ještě mě napadly k remosce takové zlepšovací návrhy. Prý se vyrábí s okénkem i bez okénka. Obojí má svoje výhody i nevýhody. Okénkem utíká sálavé teplo, u remosky bez okénka se zase nedá podívat jestli je jídlo už upečené. Tak byste mohli dělat univerzální remosku. Ta by měla okénko, a kolem děj drážku, a na okénko by se dala dát poklička z leštěného nerezu nebo hliníku, která by zapadla do té drážky, a odrážela by teplo zpátky do remosky. Kdybych se chtěl podívat jestli je jídlo už upečné, tak bych vždycky jen zvednul pokličku a nemusel bych vypouštět teplo z remosky. Taky by se hodila remoska, která by měla dvě topné spirály, jednu slabší a jednu silnější, a dva vypínače, aby se dala zapnout buď slabší spirála, nebo silnější, nebo obě. Kdyby byly zapnuté obě, tak by měla dokázat stejnou teplotu jako umí klasické trouby, což je myslím až 250 stupňů.

Re: Zlepšovací návrh

Team Remoska
07.05.2019
to [Ladislav] Dobrý den, pane Ladislave, děkujeme Vám za Váš příspěvek. Přejeme Vám hezký den.

Misa z Remosky v chladničke

Zuzana Roy
29.04.2019
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je po ukončení pečenia a vychladnutí spodnej misy z Remosky možné túto vložiť do chladničky aj s pripraveným a vychladnutým jedlom, napr. na noc a tak pod., alebo je nutné to prehodiť do inej nádoby. Ďakujem pekne, Z. Roy

Re: Misa z Remosky v chladničke

Team Remoska
30.04.2019
to [Zuzana Roy] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Mísu s potravinami můžete umístit do lednice např. do druhého dne. S přáním hezkého dne.

Dotaz - historie

Ladislav
28.04.2019
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak máte dole na webu tu historii remosek, proč tam nemáte všechny typy co se vyráběly? Nemáte někde fotky všech typů co se vyráběly? Ještě by mě zajímalo, ta původní remoska co máme je vyrobená dost kvalitně, jsou ty dnešní vyráběné ve stejné kvalitě nebo se to šidí jako všude jinde? (ty původní remosky měly např. topnou spirálu v pravých keramických korálkách, držadlo z pravého bakelitu, přívodní šňůru s nástrčkou z pravého porcelánu.. je to tak i u těch současných? Díky Ladislav

Re: Dotaz - historie

Team Remoska
29.04.2019
to [Ladislav] Dobrý den, pane Ladislave, děkujeme Vám za Váš dotaz. Naše společnost Remoska s.r.o. se sídlem ve Frenštátě pod Radhoštěm vznikla v roce 1994, kdy převzala výrobu Remosky z Kostelce nad Černými Lesy. Od roku 1957 se Remoska vyráběla v Čechách. Remosku jsme nevyráběli od samého začátku, proto nemáme ani v našem archivu uloženy všechny varianty elektrické pečicí mísy zn.Remoska(R), které se od roku 1957 vyráběly. Z původních výrobních závodů se dochovaly jen střípky z historie výroby, zbytek je opravdu nedohledatelný. Historické fotografie, které máme k dispozici jsou v sekci Historie na našem webu zveřejněny. V současné době montujeme do našich výrobků topnou spirálu tzv. tyčovou, která je kvalitnější; keramická korálková spirála se časem poškodila - korálky praskaly. Plasty v současné době vyrábíme z teplotně vysoce odolného plastu. U současně vyráběných modelů nemá Remosky odnímatelný přívodní kabel. Přejeme Vám hezký den.

dotaz

Strnadová
28.04.2019
DObré odpoledne, lze tuto mísu vložit do remosky z 60..let, která byla z hliníku? Stále tuto "kamarádku" používáme. Děkuji za odpověď. Strnadová

Re: dotaz

Team Remoska
29.04.2019
to [Strnadová] Dobrý den, paní Strnadová, bohužel jste neuvedla jakou mísu chcete vkládat do Remosky. Z Vašeho dotazu není také zřejmé, zda máte zájem o náhradní pečicí mísu nebo chcete do Vaší mísy vložit například nějakou zapékací misku. Prosím zkontaktujte se s námi na e-mailu inof@remoska.cz, abychom Vám mohli odpovědět. Přejeme Vám hezký den.

M17 Mísa hluboká pro ORIGINAL Teflon® Classic

Libor Spáčil
26.04.2019
Dobrý den, chtěl bych se pouze ujistit, že tato mísa je vhodná pro starší typ Remosky R11 500 W Děkuji Zdraví Spáčil Brno

Re: M17 Mísa hluboká pro ORIGINAL Teflon® Classic

Team Remoska
29.04.2019
to [Libor Spáčil] Dobrý den, pane Spáčile, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano náhradní mísa M17 je vhodná pro Remosku ORIGINAL typ R11. Přejeme Vám hezký den.

Víko remosky

Zdeněk Kořínek
25.04.2019
Po zapnutí spínače na rukojeti víka se má rozsvítit červená kontrolka. Ona se však nerozsvítí - až se změnou polohy víka. Při dalším pohybu víka zhasne a tak se to nepravidelně opakuje. Samozřejmě když nesvítí, tak nehřeje. Je tato vada odstranitelná? Jaká by byla asi cena opravy? Jedná se o typ R11 02. Děkuji!

Re: Víko remosky

Team Remoska
29.04.2019
to [Zdeněk Kořínek] Dobrý den, pane Kořínku, děkujeme Vám za Váš dotaz. Je možné, že je poškozen přívodní kabel nebo vypínač. Může být také přerušena topná spirála. Bez kontroly a testu na našem servisním oddělení nejsme schopni blíže specifikovat závadu na Vaší Remosce. Zašlete prosím víko na naše servisní oddělení, kolegové problém na Vaší Remosce jistě opraví. Přejeme Vám hezký den.

Okénko?

Irena
23.04.2019
Dobrý den, před cca osmi lety jsem si koupila Remosku Grand. V té době jste neprodávali Remosky s okénkem s tím, že bez okénka je lepší rozložení tepla. Teď chci objednat mamince k narozeninám a koukám, že zase s okénkem prodáváte? Změnila se nějak technologie nebo je přece jen lepší koupit bez okénka? Děkuji za odpověď Irena Kordić

Re: Okénko?

Team Remoska
29.04.2019
to [Irena] Dobrý den, paní Ireno, děkujeme Vám za Váš dotaz. Okénko v pečícím víku jsme začali opět vyrábět na četné přání našich zákazníků. Je na zákaznících samotných, pro jaký model se rozhodnou, zda pro ten bez okénka, nebo pro ten s okénkem. V naší sekci Aktuality si můžete přečíst článek věnovaný tomuto problému. Přejeme Vám hezký den.

Grilovanie

Ivan Sarissky
18.04.2019
Ako sa da v remoske grilovat?,v receptoch citam maso opiest v remoske z oboch stran, ako?Nahriat misu na plynovom sporaku?Oprazit cibulu,zakryt vekom,vyprazat rezne.Vlasnim remosku 2 litrovu.Upiekol som vyborny chlieb.

Re: Grilovanie

Team Remoska
29.04.2019
to [Ivan Sarissky] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Elektrická pečicí mísa zn. Remoska(R) je primárně určena k pečení. V Návodu k použití doporučujeme našim zákazníkům, aby neumisťovali pečicí mísu na sporáky a keramické desky, mohlo by dojít k deformaci mísy. Pokud maso umístíte do Remosky a během pečení jej obrátíte, pak se Vám krásně upeče maso z obou stran. To samé platí i u smažení cibulky, řízků či karbanátků. Přejeme Vám hezký den.

Se sklem nebo bez?

Hana K.
16.04.2019
Prosila bych poradit, zda je lepší Remoska se sklem nebo bez něj. Je povrch moučníku v místě kde je sklo také upečený? Děkuji Hana

Re: Se sklem nebo bez?

Team Remoska
17.04.2019
to [Hana K.] Dobrý den, Hanko, děkujeme Vám za Váš dotaz. Doporučíme Vám přečíst si článek v naší sekci Aktuality: Remoska® s okénkem, nebo bez okénka? Kterou si vybrat? Přejeme Vám hezký den.

Dotaz

Dominik
13.04.2019
Dobrý den chtěl bych se zeptat mám starší remosku typ R12 grand, zajímalo by mě jaký má objem, a zda-li máte k dispozici stejný nebo podobný model peču v tom kolena a potřeboval bych větší děkuji za odpověď

Re: Dotaz

Team Remoska
16.04.2019
to [Dominik ] Dobrý den, Dominiku, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remoska R12 se nevyrábí od konce roku 2012. Jednalo se o Remosku s objemem 4l. V současné době vyrábíme model R22 GRAND o užitném objemu 4l - horní průměr pečicí mísy 39 cm, výška mísy 11 cm. musíte však počítat s tím, že pečicí víko je "zapuštěno" do mísy cca 2,7 cm. Přejeme Vám hezký den.

postovne

martina posepny
13.04.2019
Dobry den prosim o cenu postovneho 4l remosky do Melbourne,Australie,mozna lodni postou? Dekuji s pozdravem martina posepny

Re: postovne

Team Remoska
16.04.2019
to [martina posepny] Dobrý den, Martino, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remosku jsem před Vánoci posílali zákaznici na Nový Zéland a cena za přepravu se pohybovala někde okolo 3 500,- Kč. Většina zákazníků řeší tak, že si zakoupí Remosku při návštěvě ČR a přepraví si ji v letadle. Mějte hezký den.

Rozdíl mezi remoskami

Enkláva
09.04.2019
Dobrý den, možná trochu hloupý dotaz, ale já pořad nechápu, jestli je remoska vaše značka/patent nebo se jedná prostě o druh produktu. Na jednu stranu jsem na netu četla, že Remoska je český vynález a např. tady https://www.arecenze.cz/remosky/ jsou všechny remosky jen od vás. Na druhou stranu jiné značky vyrábí totožné produkty. Vy tedy máte patentovaný ten název a Remosku jako takovou seženu jen u vás? Děkuji

Re: Rozdíl mezi remoskami

Team Remoska
10.04.2019
to [Enkláva] Dobrý den, sériová výroba elektrické pečicí mísy, která je ohřívána topnou spirálou uloženou ve víku začala v roce 1957. V roce 1964 došlo k registraci ochranné známky Remoska®. Název byl odvozen od státního podniku REMOS. V roce 1994 odkoupil pan Uličník výrobu Remosek v Kostelci nad Černými lesy, výroba se přesunula do Frenštátu pod Radhoštěm - do nově založené společnosti Remoska s.r.o. . V naší společnosti vyrábíme od toho roku jako jediní v ČR elektrickou pečicí mísu zn. Remoska®. Remoska je jen jedna. Naši elektrickou pečicí mísu zn. Remoska® zakoupíte na našem e-shopu, nebo v kamenných prodejnách a na e-shopech našich obchodních partnerů. Přejeme Vám hezký den.

remoska

Eva Ježková
08.04.2019
Dobrý den, koupila jsem si remosku a zkusila v ní upéct buchty.Nahoře byly upečené a dole nedopečené. Když jsem je tam nechala ještě chvíli, nahoře se připálily a dole byly stejně bledé. Nevím, jestli dělám někde chybu.Remosku jsem před pečením nenahřála tak, jak je to v návodu. Vím, že moje maminka kdysi v té hliníkové remosce buchty pekla a nikdy se jí nepřipálily.Bohužel už se jí nemohu zeptat. Díky za radu.

Re: remoska

Team Remoska
09.04.2019
to [Eva Ježková] Dobrý den,paní Ježková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Zákazníci byli zvyklí starou hliníkovou mísu vždy vymazat důkladně olejem a vysypat moukou a TO JE U MÍSY S NEPŘILNAVÝM POVRCHEM TEFLON® CHYBA. Elektrickou pečicí mísu Remoska® s nepřilnavým povrchem Teflon® NEVYSYPÁVAT MOUKOU a mísu VYMAZAT JEN MALÝM KOUSKEM MÁSLA NEBO TUKU. Pokud mísu s nepřilnavým povrchem Teflon® vymažete a vysypete, vytvoříte tak v míse "film", díky kterému je odvod tepla z mísy na koláč/buchtu snížen a koláče/buchty jsou pak ze spodní strany nepropečené. Po cca 10 až 15-ti minutách položte na koláč nebo buchtu kolečko alobalu nebo pečicího papíru. Hlavně plňte mísu těstem pouze do výše šroub, kterými jsou uchyceny na míse ucha. Pokud máte v Remosce těsta hodně, to nakyne, přiblíží se ke spodnímu pečicímu víku a tím pádem se na povrchu připálí. Určitě se Vám koláče povedou. Přejeme Vám hezký den.

Plyn x remoska

Radek
06.04.2019
Dobry den, mate nejaky porovnani jestli je vyhodnejsi pouzivat plynovou troubu a nebo peci napriklad kure v remosce? Dekuji Radek

Re: Plyn x remoska

Team Remoska
08.04.2019
to [Radek] Dobrý den Radku, děkujeme Vám za Váš dotaz. Kuře upečené v Remosce není tak vysušené jako z plynové trouby. Já sama doma plynovou troubu mám a v podstatě ji na pečení vůbec nepoužívám, všechno peču v Remosce. Přeji Vám hezký den Lenka z Remosky.

TYP 500

Renata Flachbartova
05.04.2019
Dobrý deň, je tento typ misy vhodný aj k mojej starej remoske TYP 500 ? Kúpila som si ju ešte začiatkom 90.rokov. Dakujem za odpoved

Re: TYP 500

Team Remoska
08.04.2019
to [Renata Flachbartova] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. K Remosce Typ 500 můžete zakoupit na našem e-shopu mísu M17 která je s Vaší Remoskou kampatibilní: http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-misy-/m17-misa-hluboka-pro-original-teflon-classic/11.html . Přejeme Vám hezký den.

M22 Mísa s uchy pro GRAND Teflon® Classic

Veronika Rechová
05.04.2019
Dobrý den, je M22 Mísa s uchy pro GRAND Teflon® Classic vhodná k remosce Remoska R 22 TS GRAND CHAMPAGNE GOLD a lze tuto mísu připravit bez teflonového povrchu? Děkuji za pomoc a přeji hezký den! Veronika Rechová

Re: M22 Mísa s uchy pro GRAND Teflon® Classic

Team Remoska
08.04.2019
to [Veronika Rechová] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, mísa M22 je kompatibilní s Remoskou R22 TS GRAND CHAMPAGNE GOLD. Přejeme Vám hezký den.

náhradní mísa

DanaH
04.04.2019
Dobrý den, mám starý typ remosky Originál s číslem 500 a průměrem víka od 21cm do 24cm.(vnitřní/ vnější) Mohu jako náhradní mísu použít M17??? Děkuji DanaH

Re: náhradní mísa

Team Remoska
05.04.2019
to [DanaH] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, tuto náhradní mísu můžete použít k Vaší Remosce typu HUT. Přejeme Vám hezký den.

Středový kužel pro pečení bábovky

Ivana Dočkalová
04.04.2019
Dobrý den, bude mi tento středový kužel pasovat i do remosky "Remoska R21 TC ORIGINAL Teflon Classic Black"? Děkuji a s pozdravem Ivana Dočkalová

Re: Středový kužel pro pečení bábovky

Team Remoska
05.04.2019
to [Ivana Dočkalová] Dobrý den, ano středový kužel lze do Remosky Original umístit. Přejeme Vám hezký den.

Nedoléhá víko Remosky

Radek Černý
01.04.2019
Dobrý den, v prosinci loňského roku jsme si pořídili Remosku R22F GRAND a v poslední době pečící víko nedoléhá - jakoby se na hrnci houpe, nicméně peče v pořádku (upozorňuji, že víko/hrnec nikdy nespadl apd.). Přesto se chci zeptat, zda je to normální a zároveň, zda je v pořádku, že víko se od počátku protáčí a nedrží pevně na hrnci? U starších modelů drželo víko pevně na svém místě... Předem děkuji za odpověd' a přeji pěkný den. Radek.

Re: Nedoléhá víko Remosky

Team Remoska
02.04.2019
to [Radek Černý] Dobrý den, pane Černý, děkujeme Vám za Váš dotaz. Víko nemůže doléhat pevně na mísu, jelikož při zahřátí Remosky dochází k tepelné roztažitelnosti kovů. Pokud by pečicí víko za studena pevně doléhalo na mísu, pak byste víko po zahřátí z Remosky nesundal. Přejeme Vám hezký den

Smažení

Lucie
31.03.2019
Dobrý den, mám poslední model remosky. Chtěla bych se zeptat, jak je možné v remosce smažit, dělat omáčky, když nemá topnou spirálu ze spoda, pouze z vrchu. Děkuji

Re: Smažení

Team Remoska
01.04.2019
to [Lucie] Dobrý den, Lucie, děkujeme Vám za Váš dotaz. Teplo je z víka, kde je umístěno topné těleso, přenášeno stěnami mísy až na dno mísy a potravina je tedy ohřívána ze všech stran. Uvnitř mísy je optimální teplota pro pečení potravin 160 - 180° C. Můžete v ní připravovat omáčky, smažit karbanátky a pod. Přejeme Vám hezký den.

Hliniková misa

Miroslava Jedináková
30.03.2019
Dobrý deň, dá sa prosím vás k remoske ORIGINAL R21F dokúpiť hliniková misa bez teflónu? Ďakujem.

Re: Hliniková misa

Team Remoska
01.04.2019
to [Miroslava Jedináková] Dobrý den, paní Jedinaková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Zkontaktujte se prosím s námi na e-mailové adrese info@remoska.cz. Přejeme Vám hezký den.

remoska z 50tých, 60tých let

Stříbrná
26.03.2019
Prosím můžete mi sdělit proč nevyrábíte i nadále hliníkovou remosku bez teflonového "povlaku" ? Také mi teflon vadí a navíc má nízkou životnost ( poškrábání, odlupování, atd. ). Někomu možná vyhovuje jednoduché mytí remosky, ale já dávám přednost zdravější variantě. A nejsem sama !!! Takže, budete vyrábět kromě teflonové i remosku z 50tých/60tých let ????? Děkuji za odpověď. Stříbrná

Re: remoska z 50tých, 60tých let

Team Remoska
27.03.2019
to [Stříbrná] Dobrý den, paní Stříbrná, děkujeme Vám za Váš dotaz a za Váš názor. Celohliníkové Remosky vyrábět nebudeme. Přejeme Vám hezký den.

Víko

Radka
26.03.2019
Dobrý den, mám Remosku TYP R12 GRAND, kde se mi u víka přerušila přívodní šňůra a praskl vypínač je možné si ji nechat u Vás opravit ?

Re: Víko

Team Remoska
27.03.2019
to [Radka] Dobrý den, Radko, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pečicí víko Vaší Remoska R12 můžete zaslat na naše servisní oddělení, opravíme Vám jej. Přejeme Vám hezký den.

Spirala

Zuzana Vasekova
24.03.2019
Dobry den, vlastnim staru dobru remosku typ R12 Grand, 650W a zrejme odisla spirala, lebo slabo hreje... Prosim, da sa este tento nahradny diel kupit alebo nahradit inou? Dakujem Zuzana.

Re: Spirala

Team Remoska
25.03.2019
to [Zuzana Vasekova] Dobrý den, paní Vasekova, děkujeme Vám za Váš dotaz. Náhradní topnou spirálu ještě máme skladem, můžeme Vám ji vyměnit. Pokud jste ze Slovenska, pak Vám doporučím zkontaktovat se s firmou VIVA elektroservis s.r.o., která pro nás zajišťuje servis na Slovensku. VIVA elektroservis, s.r.o. 1. Mája 19 900 44 Tomášov mobil: 00421/905 722 111 e-mail: servis@vivaservis.sk Přejeme Vám hezký den.

Dotaz na zboží

HR & HR Slaný s.r.o.
20.03.2019
dobrý den, chtěl bych se zeptat zda mísa M17 pasuje k modelu remosky R11? Děkuji Kučerová

Re: Dotaz na zboží

Team Remoska
21.03.2019
to [HR & HR Slaný s.r.o.] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano na Remosku R11 můžete na našem e-shopu zakoupit mísu M17. Přejeme Vám hezký den.

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách