Poradna

Rady a tipy

mísa M17

Tomáš Cudlín
13.11.2018
Dobrý den, chci se zeptat na dostupnost náhradní mísy M17. Děkuji za Vaši odpověď.

Re: mísa M17

Team Remoska
14.11.2018
to [Tomáš Cudlín] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Náhradní mísa M17 je v tuto chvíli vyprodána. Vyrábět ji budeme až po novém roce. V tuto chvíli Vám ale nedokážeme blíže specifikovat datum, kdy bude na našem e-shopu tato mísa dostupná. S přáním hezkého dne.

M18 Mísa nízká pro ORIGINAL Teflon® Classic

Martin Doležel
10.11.2018
Dobrý den, prosím o odpověď na dotaz, zda M18 Mísa (nízká; pro ORIGINAL Teflon® Classic) je kompatibilní s Remoskou R11 Original (zakoupeno 2010). Děkuji. Martin Doležel

Re: M18 Mísa nízká pro ORIGINAL Teflon® Classic

Team Remoska
12.11.2018
to [Martin Doležel] Dobrý den, pane Doležele, děkujeme Vám za Váš dotaz. Mísa nízká M18 pro ORIGINAL je kompatibilní s elektrickou pečící mísou zn. Remoska(R) model R11 ORIGINAL. Přejeme Vám hezký den

Remoska

Šestáková
09.11.2018
Dobry den, mam zaujem o mensiu remosku s okienkom. Chcem sa opytat, ci remoska - topne teleso zvnutra bez teflonu ma specialne cislo? Da sa kupit aj na Slovensku alebo ju musim kupit od Vas? Som zo Spisskej Novej Vsi. Neplanujete vyrabat misu bez teflonu? Stojan je kovovy alebo z plastu? Dakujem. Sestakova

Re: Remoska

Team Remoska
09.11.2018
to [Šestáková] Dobrý den, paní Šestáková, děkujme Vám za Váš dotaz. Z Vašeho dotazu jsme bohužel nebyli schopni vyčíst o jaký výrobek máte paní Šestáková zájem - zda o remosku s okénkem, nebo o topnou spirálu. Elektrickou pečící mísu zn. Remoska® vyrábíme s nepřilnavou povrchovou úpravou zn. Teflon® a námi vyráběné modely mají stojánek vyrobený z teplotně odolného plastu. Na Slovensku mlžete naše výrobky zakoupit například na e-shopu zde: https://www.nay.sk/parne-hrnce-a-ryzovary?p5%5B26018%5D=remoska Prosím pokud nám upřesníte Váš dotaz na naší e-mailové adrese: info@remoska.cz rádi vám poradíme. Přejeme Vám hezký den.

Alobal

Zdenka Grobová
09.11.2018
Dobrý den,mohu v teflonové remosce zapékat v alobalu,když na dně nebude žádná tekutina?Děkuji Grobová

Re: Alobal

Team Remoska
09.11.2018
to [Zdenka Grobová] Dobrý den, paní Grobová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, v elektrické pečící míse zn. Remoska® můžete péci pokrmy i v balíčcích z alobalu. Já sama bych ale na dno pečící mísy nalila alespoň kousíček vody (alespoň malou štamprlku/panáka). Přeji Vám hezký den Lenka z Remosky.

Pánev Remoska

Zdeněk Kříž
05.11.2018
Dobrý den, prosím Vás o Vaší ochotu odpovědět na mé otázky, k Vašemu novému výrobku - pánev Remoska o průměru 24cm a hloubce 3cm. 1.: Technické podrobnosti o materiálovém složení pánve, 2.: Technické podrobnosti o povrchové úpravě pánve, 3.: Teplotní odolnost pánve, její doporučená maximální teplota. V popisu, k této Vaší novince, uvádíte, že zavádíte do výroby novou produktovou řadu, chystáte i další Vaše novinky? Pod produktovou řadou si představuji více než jeden výrobek. Děkuji Vám, s pozdravem Zdeněk Kříž, 5.11.2018

Re: Pánev Remoska

Team Remoska
07.11.2018
to [Zdeněk Kříž] Dobrý den, pane Kříži, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pánev je vyrobena z lisovaného plechu o tloušťce 2,9 mm. Má sendvičové plně indukční pájené dno. Povrchová úprava pánve - třívrstvý vnitřní vyztužený PTFE nepřilnavý povrch Eclipce od společnosti WITHFORD. Tepelná odolnost substrátu je max. 250 st.C. Odolnost plastů (držadla) je 180 st.C. V tuto chvíli se jedná o první výrobek naší produktové řady, abychom si otestovali trh a v příštím roce chceme produktovou řadu rozšířit o další nové výrobky. Přejeme Vám hezký den.

Dotaz

Lenka Svobodová
04.11.2018
Dobry den, hodi se tato nizka misa M 21 N k Remosce Original R21 F ? Dekuji za rychlou odpoved, Lenka Svobodova

Re: Dotaz

Team Remoska
05.11.2018
to [Lenka Svobodová] Dobrý den, paní Svobodová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, mísa M21N je kompatibilní k Remosce typu Original R21F. Přejeme Vám hezký den.

Dotaz

Zdeňka Kielbusová
03.11.2018
Dobrý den, zvažuji koupi nové remosky a mám dotaz. Doma mám starou remosku GRAND, budu moci používat starou mísu s novým víkem?? Jsou průměry kompatibilní?? Děkuji za odpověď

Re: Dotaz

Team Remoska
05.11.2018
to [Zdeňka Kielbusová] Dobrý den, paní Kielbusová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Jak jsme uváděli níže mnohokrát, tak nové modely nejsou kompatibilní s dříve vyráběnými. Mísy mají jiný průměr a jinak technicky vyřešeno uložení víka na mísu. Přejeme Vám hezký den.

Remoska Typ--R12 Grand

Ladnar Vaclav
29.10.2018
Prosim o radu. U Remosky R12GRAND 650W se přepálila spirála,/ topné těleso/ od této doby se spirála měnila 6 krát, Vždy po 30minutách spirála praskne.Jedna oprava stála 484 kč.. Dvakrá jsem platil za spirálu 95Kč.Elektrodílna asi tak složitou věc nezvládne.Tyto trable začaly v červnu 2018 a trvaji do této doby..Jsem důchodce,prosím poraďte

Re: Remoska Typ--R12 Grand

Team Remoska
02.11.2018
to [Ladnar Vaclav] Dobrý den, pane Landare, děkujeme Vám za Váš dotaz. Doporučím Vám zaslat víko Vaše remosky na opravu na naše servisní středisko. Naše středisko používá topné spirály, kterou jsou určeny pro remosky a na naši opravu se vztahuje půlroční záruka. Ne všechny "elektrodílny" mají k dispozici topné spirály, které jsou určeny do remosek... Potom se stává to, že spirály nefungují a kazí se ihned po opravě. Přejeme Vám hezký den.

Nadoba do remosky

Karel Arnold
27.10.2018
Je mozne objednat specielni nadobu do remosky jaka je vyobrazena na reklamnim snimku - na priklad peceni sekane oddelene od zeleniny? Remoska R22, 110V, 30 cm Dekuji - Karel Arnold

Re: Nadoba do remosky

Team Remoska
29.10.2018
to [Karel Arnold] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Bohužel netušíme o jakou speciální nádobu máte zájem. Náhradní mísy k nám i vyráběným elektrickým pečícím mísám zn. Remoska(R) naleznete na našem e-shopu v sekci Náhradní díly. Přejeme Vám hezký den.

výběr remosky

Štěpán
25.10.2018
Dobrý den, budeme si kupovat Remosku, ale nevíme zda s pevným víkem nebo se skleněným okénkem, je v tom opravdu rozdíl a co by jste nám popř. doporučili. Díky za odpověd

Re: výběr remosky

Team Remoska
26.10.2018
to [Štěpán] Dobrý den, pane Štěpáne, na podobný dotaz jsme odpovídali dne 16.8. 2018 - viz. odpovědi níže. Jednoznačně nelze říci, zda je lepší remoska bez okénka nebo s okénkem, nicméně u remosky bez okénka ve víku je teplota rovnoměrněji rozložena po celém víku. Záleží na každém, jaký model mu bude více vyhovovat, zda s okénkem v pečícím víku - aby dovnitř "viděl", nebo bez něj. Já osobně používám oba modely a rozdíly jsou podle mne v podstatě minimální. Z vlastní zkušenosti ale vím, že jakékoliv pečení v remosce je ovlivněno mnoha faktory - množství vody, které umístíme při pečení masa do mísy, množství vody, které je v mase samotném a při pečení se uvolní do pečící mísy, druh masa, množství masa, které do pečící mísy uložíte - to vše ovlivní pečení. Čím více vody, tím delší doba pečení - maso se spíše dusí. Proto já sama dávám při pečení masa do mísy jen minimum vody. U pečení koláčů, kynutých buchet, litých těst zase záleží na tom, jaké množství těsta se do pečící mísy vloží. Doporučím Vám řídit se pokyny, které jsou uvedeny v Návodu k použití a plnit při pečení koláčů pečící mísu po šrouby, kterými jsou přichyceny ucha na pečící míse. Sama potom používám při pečení koláčů v diskuzích a radách několikrát zmiňované "kolečko z alobalu nebo pečicího papíru", které umístím cca po 10-ti minutách na povrch koláče. Koláč je upečen rovnoměrně po celé ploše - toto používám jak u pečícího víka s okénkem, tak bez něj. Pokud nebudete mít potřebu "nahlížet" do remosky, pak bych Vám na pečení masa a koláčů doporučila remosku bez okénka v pečícím víku. Jak jsem psala v úvodu mé odpovědi, volba je ale na Vás, jaká remoska Vám bude více vyhovovat. Ať zvolíte remosku s okénkem v pečícím víku nebo bez něj, určitě budete s pečením v remosce spokojena a remoska se stane Vaši věrnou pomocnicí :-) . Přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky.

Použítí mísy

jvs
25.10.2018
Je možné tuto mísu použít k remosce original typ 500 ? Děkuji za odpověď.

Re: Použítí mísy

Team Remoska
26.10.2018
to [jvs] Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz, bohužel z něj nepoznáme jakou mísu jste měl na mysli. K Remosce typu 500 ORIGINAL můžete použít náhradní mísu M17 hlubokou, která je v tuto chvíli vyprodána. naskladněna bude nejspíše až po novém roce. Případně můžete použít mísu M18 Mísa nízká pro ORIGINAL Teflon® Classic - jedná se ale o mísu nízkou.

kuchařka

Eduard Šindler
24.10.2018
Dobrý večer , prosím Vás, máte kuchařku se všemi recepty, co jsou na Vašich stránkách?Děkuji

Re: kuchařka

Team Remoska
25.10.2018
to [Eduard Šindler] Dobrý den, pane Šindlere, děkujeme Vám za Váš dotaz. Již jsme Vám odpovídali na Váš e-mailový dotaz. na našem e-shopu můžete zakoupit knihu receptů RECEPTY REMOSKA(R). Přejeme Vám hezký den.

náhradní mísa

Ladislava Janková
23.10.2018
Dobrý den, zajímalo by mne, zda ještě je k sehnání náhradní mísa pro Original Teflon Classic hluboká, 24 cm. Děkuji

Re: náhradní mísa

Team Remoska
24.10.2018
to [Ladislava Janková] Dobrý den, paní Janková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Náhradní mísa M17 pro ORIGINAL s horním průměrem mísy 24 cm jsou v současné době vyprodány. Budeme je vyrábět nejspíše až začátkem příštího roku. Přejeme Vám hezký den.

materiál mísy

Gabriela Amsler
21.10.2018
Dobrý den, chtěla bych vědět, zda vyrábíte mísy také emailvé nebo pouze hliníkové a teflonové. Děkuji za odpověď.

Re: materiál mísy

Team Remoska
22.10.2018
to [Gabriela Amsler] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Předpokládáme, že jste měla na mysli "smaltované" mísy. Mísy vyrábíme z hliníku a povrchově je ošetřujeme nepřilnavým povrchem zn. Teflon®. Hliník je nejlepší vodič tepla. Z jiných materiálů mísy nevyrábíme. Přejeme Vám hezký den.

Postovne do zahranicia

Katarina
21.10.2018
Dobry den, Chcela by som sa spitat ci je mozne nieco objednat a dat poslat do zahranicia (holansdko) Ak ano tak kolko by stalo postovne a kolko dni by som musela cakat A kolko by ma to cele vyslo v euro Vopred dakujem

Re: Postovne do zahranicia

Team Remoska
22.10.2018
to [Katarina] Dobrý den, Katarino, děkujeme Vám za Váš dotaz. Abychom Vám mohli odpovědět, musíme vědět, o jakou elektrickou pečící mísu zn. Remoska® máte zájem, jaká by byla v Holandsku adresa doručení. Zkontaktujte se prosím s námi na naší e-mailové adrese objednavky@remoska.cz. Děkujeme.

Stojan S22 C

Kamil Ryšavý
19.10.2018
Dobrý den, jde prosím použít Stojan S22C pro remosku 22F TC Grand Teflon? Máte stojan na skladě? Děkuji Ryšavý

Re: Stojan S22 C

Team Remoska
19.10.2018
to [Kamil Ryšavý] Dobrý den, pane Ryšavý, děkujeme Vám za Váš dotaz. S22C Stojan pro GRAND Teflon® červený je určen pro všechny čtyřlitrové Remosky R22 GRAND. Tento stojan samozřejmě půjde použít i v modelu R22F Remoska(R) GRAND Teflon(R) Classic. Stojan je skladem. Přejeme Vám hezký den.

Formy na pečení

Charlotte
18.10.2018
Dobrý den, uvažuji o koupi remosky. Není mi však jasné, zda mohu na pečení koláčů, dortů atp. do mísy remosky vložit i jinou formu, například teflonovou dortovou formu, hliníkovou formu na bábovku, silikonovou, skleněnou formu atd? Lít těsto přímo do mísy remosky se mi nechce, neboť mám strach, že i kdybych celou remoskovou mísu zevnitř obalila pečícím papírem, mi spolu s mojí šikovností hotový pokrm, třeba dort, půjde špatně vyndat. Děkuji moc za odpověď

Re: Formy na pečení

Team Remoska
18.10.2018
to [Charlotte] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na podobné dotazy jsme odpovídali již mnohokráte - např. 4.10.2018. Ano, do pečící mísy můžete vkládat nejrůznější formy, nikdy se však nesmí dotýkat pečícího víka. Doporučujeme pod ně vložit kolečko z pečícího papíru, aby se nepoškodila nepřilnavá povrchová vrstva zn. Teflon(R). Já sama formy nepoužívám peču přímo v míse. Mísu jen lehce vymažu máslem nebo několika kapkami oleje. Nevysypávám ji moukou. Přeji hezký den Lenka z Remosky.

dotaz

Koutná
15.10.2018
Dobrý den, je možno zakoupit vaši remosku bez teflonové úpravy, jen celou liníkovou? Děkuji za odpověď. Koutná

Re: dotaz

Team Remoska
16.10.2018
to [Koutná] Dobrý den, paní Koutná, děkujeme Vám za Váš dotaz. Kontaktujte se s námi prosím na našem e-mailu objednavky@remoska.cz . Přejeme Vám hezký den.

Silikonová forma

Petra Kulíšková
14.10.2018
Dobrý den, je možné používat při pečení v remosce silikonové folie? Děkuji za odpověď.

Re: Silikonová forma

Team Remoska
15.10.2018
to [Petra Kulíšková] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, v Remosce můžete používat silikonový pečicí papír - nikdy se ale nesmí dotýkat pečícího víka. Já sama používám ty černé z Lidlu a jsem s nimi spokojená. Přejeme Vám hezký den.

změna napětí

Jana Sochůrková
07.10.2018
Dobrý den, prosím o informaci, zda bude remoska fungovat stejně dobře i v případě napojení i v případě, když je k dispozici napětí pouze 120v a je použit adaptér. Děkuji Sochůrková

Re: změna napětí

Team Remoska
08.10.2018
to [Jana Sochůrková] Dobrý den, paní Sochůrková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remoska fungovat nebude, je nutné zakoupit měnič napětí ze 120 V na 220-230 V - výstup ze zásuvky musí být 220 - 230 V. Přejeme Vám hezký den.

Výměna topné spirály

Pavel
04.10.2018
Dobrý den, kolik by stála výměna topné spirály u Remoska grand teflon 650W. Dále je prasklý vypínač a i kabel trochu opálený. Kolik by byla cena za opravu včetně pošty.

Re: Výměna topné spirály

Team Remoska
05.10.2018
to [Pavel] Dobrý den, Pavle, děkujeme za Váš dotaz. Cena za opravu se bude pohybovat kolem 850,- Kč. Přejeme Vám hezký den.

Zapekacia miska v remoske

ETUS
04.10.2018
Zdravim srdecne, je mozne vlozit do remosky dve mensie zapekacie misky?

Re: Zapekacia miska v remoske

Team Remoska
05.10.2018
to [ETUS] Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Ano, do mísy můžete vložit různé zapékací misky. Nesmí se však dotýkat pečícího víka. Doporučíme vložit pod zapékací misku pečící papír, aby se nepoškodil nepřilnavý povrch na dně mísy. Přejeme Vám hezký den.

Remoska Grand R22F

Ivana Polivkova
02.10.2018
Dobry den jsem majitelkou remosky kdyz pecu chleb ktery vazi cca 500-600g vrch prikryji alobalem "dobry"ale spodni strana je po 55min.stale bledy dekuji za odpoved

Re: Remoska Grand R22F

Team Remoska
03.10.2018
to [Ivana Polivkova] Dobrý den, paní Polívková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Já osobně chleby o hmotnosti 500-600 g peču v "malé" Remosce ORIGINAL. Povrch chleba přikrývám alobalem až na posledních cca 10 minut pečení a chleba peču v Remosce cca 50 až 60 minut i více - záleží vždy na velikosti chleba, na hydrataci těsta. Pečení chleba v Remosce si musí každý "vychytat" sám, nikdy není těsto na chleba stejné. Poradím Vám úžasný blog paní Ludmily Gottwaldové, která peče v Remoskách nádherné chlebíky www.vune-chleba.cz Podívejte se na sekci "Rady" - Pečení kváskového chleba v Remosce. Přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky.

Bábovka se drobí

Eva Marklová
24.09.2018
Přeji dobrý den, peču v remosce bábovku už léta. Minulý týden jsem koupila novou remosku, protože u staré se odlupoval povrchová úprava na spodní straně nátěr u víka. Bábovka upečená v nové remosce se drobí, chutná jinak. Byla jsem zvyklá používat vždy při pečení středový kužel. Pekla jsem teď bez kužele, protože je z hliníku, nový jsem zatím nesehnala. Můžete mně prosím poradit, co mám dělat, aby byla bábovka stejná jako dřív? Používám stále stejný recept. Mísu jsem nevymázávala olejem, u staré remosky ano. Děkuji předem za radu. S pozdravem Eva Marklová

Re: Bábovka se drobí

Team Remoska
25.09.2018
to [Eva Marklová] Dobrý den, paní Marklová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na našem e-shopu nabízíme středový kužel k pečení bábovky z materiálu vyrobeného z ocelového leskle pocínovaného plechu. Ráda bych Vám poradila, ale obávám se, že pečení v nové remosce budete muset vysledovat - časy pečení (je možné, že je bábovka vysušená, pekla se déle, proto se drobí. Mísu klidně vymažte několika kapkami oleje, vyzkoušejte přiložit na povrch těsta cca 10 minut po zahájení pečení (až se povrch těsta tzv. "zatáhne") vložit kolečko z alobalu. Každá remoska peče malinko jinak. Staré modely Remosek stále opravujeme, pokud se sloupalo spodní víko, pak k tomu došlo nejspíše díky předehřívání Remosky tzv. "na sucho" bez potravin. Přeji Vám hezký den Lenka z Remosky.

přehřívání rukojeti

Kateřina
23.09.2018
Dobrý den, mám remosku asi 10 let. V poslední době mám pocit, že se velmi přehřívá rukojeť na víku. Konkrétně ta část rukojeti, která je přímo na víku. Již po půlhodinovém pečení je tak horká, že se jí nedá ani dotknout, na rozdíl od druhé části, která je na víku a slouží k opření při odkládání víka. Ta se nepřehřívá a lze ji držet v ruce. Je možné, že je nějaký problém třeba v izolaci přívodu v rukojeti? Lze to opravit? Děkuji za odpověď.

Re: přehřívání rukojeti

Team Remoska
24.09.2018
to [Kateřina] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Problém bude v tom, že v rukojeti se začala srážet přebytečná pára, která je standardně odváděna výpustnými ventily v pečícím víku. Je možné, že jsou výpustné ventily ve víku neprůchozí. Rovněž mohlo dojít při manipulaci s víkem k nepatrnému poškození spodního víka (lehké bouchnutí víka apod.), díky kterému víko netěsní a přebytečná pára se opět dostává do rukojeti. Zašlete nám Vaše víko a naše servisní oddělení a my Vám jej opravíme. Adresa: Remoska s.r.o., Markova 1768, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm. Do průvodního dopisu prosím uveďte Vaši zpětnou adresu a číslo Vašeho mobilního telefonu, opravené víko Vám zašleme na dobírku. Přejeme Vám hezký den.

Předehřívání remosky

Jan Podlesný
20.09.2018
Dobrý den, lze u remosky s teflonovým povrchem, konkr. model Grand R22F mísu předhřívat bez potravin, jak bylo možné u hliníkových mís? Díky za informaci

Re: Předehřívání remosky

Team Remoska
21.09.2018
to [Jan Podlesný] Dobrý den, opět Vám doporučíme pročíst Návod k použití, ve kterém naleznete tuto informaci: Nepředehřívat topné víko nebo celou Remosku bez potravin. Pokud potřebujete Remosku nahřát, pak do ní nalijte vodu a předehřejte i s vodou, kterou po předehřátí vylijte. Přejeme Vám hezký den.

Kam odkladat horké víko

Jan Podlesný
20.09.2018
Dobrý den, lze odkládat horké víko na podložku u modelu R22F? Předpokládám ,že na plynový sporák to je nesmysl vzhledem k povrchové úpravě a dřevěné prkénko se od víka vypaluje. Děkuji za odpověď

Re: Kam odkladat horké víko

Team Remoska
21.09.2018
to [Jan Podlesný] Dobrý den, pane Podlesný, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pokud potřebujete odložit horké pečící víko z remosky, pak v Návodu k použití naleznete upozornění: Víko položte vždy obráceně (viz. obrázek). Pro tuto polohu je navrženo držadlo a opěrka na pečícím víku. V Návodu k použití - který je součástí každého balení - je vyobrazeno správné odložení horkého pečícího víka. Doporučujeme Vám přečíst si Návod k použití, kde odpovědi na Vaše dotazy - viz. Váš další dotaz na předehřívání remosky - naleznete. Přejeme Vám hezký den.

s22 stojan pro grand teflon

jan david
19.09.2018
jde použít stojan s22 pod mísu m13 průměr 32 cm. děkuji.

Re: s22 stojan pro grand teflon

Team Remoska
20.09.2018
to [jan david] Dobrý den, pane Davide, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, stojan S22 lze použít i pod dříve vyráběnou elektrickou pečící mísu zn. Remoska(R). S přáním hezkého dne

Remoska na sporak

Jan
08.09.2018
Dobry den, je mozne pecici misu (rendlik) pouzit bez vika na elektricky sporak jako panev? Napr. nejdriv osmahnu na sporaku bez vika a pote az priklopim vikem a pecu? Dekuji

Re: Remoska na sporak

Team Remoska
10.09.2018
to [Jan] Dobrý den, Jane, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pečící mísa nemá zesílené dno, použití mísy na přímém ohnu nebo el. plotýnce nedoporučujeme, mohlo by dojít k poškození dna mísy. Přejeme Vám hezký den.

pecenka

petr strnad
08.09.2018
Mám pečenku necelý rok při přiklopení víka , nerosvití se kontrolka musím s víkem hejbat nahoru dolu až se podaří sepnout spinač někdy to trvá i delší dobu děkuji za odpoved strnad

Re: pecenka

Team Remoska
10.09.2018
to [petr strnad] Dobrý de, pane Strnade, naše společnost Remoska s.r.o. vyrábí elektrickou pečící mísu zn. Remoska®. Se svým dotazem se obraťte prosím na výrobce pečenky,. Přejeme Vám hezký den.

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách