Poradna

Rady a tipy

nová mísa

Kincl Jindřich
23.11.2017
Dobrý den. Mám Grand Remosku z OPMP Č.BROD TYP II S příkon 650W z roku 1976 a moje otázka je: Lze použít M13 Mísa hluboká pro GRAND Teflon® Classic? Děkuji kincl

Re: nová mísa

Team Remoska
23.11.2017
to [Kincl Jindřich] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano tuto mísu můžete použít. Přejeme Vám hezký den.

závada na víku remosky

Lída
20.11.2017
Dobrý den, máme 4l remosku R22 Grand, zhruba 2 a 1/4 roku. Používám ji ne víckrát než 3 - 4x měsíčně, přesto těsně po skončení 2-leté záruky přestalo správně fungovat víko: neustále musíme "nastavovat" do různých poloh přívodní kabel, aby hřálo topné těleso. Poslední týdny je to hra nervů! Na přívodní šňůře žádný viditelný defekt není. Měli jsme starou remosku spoustu let a vadí mi už jen to, že se remoska vyrábí s jiným průměrem mísy (menší průměr, ale větší hloubka byly praktičtější) a tudíž po letech nebylo možné dokoupit jen víko. Nyní je remoska prakticky nefunkční po takto relativně krátké době... Chci se zeptat, kolik by stála oprava? Zřejmě se jedná jen o špatný kontakt, když spirála "na heslo" hřeje. Případně až na jakou částku je možné, že by se oprava mohla vyšplhat? Myslíme si totiž, že se oprava nevyplatí a vzhledem k tomu, jak krátkou dobu vydržela remoska plně funkční, bohužel už spíše uvažujeme o nákupu konkurenčního výrobku. Děkuji za zprávu, hezký den!

Re: závada na víku remosky

Team Remoska
20.11.2017
to [Lída] Dobrý den, paní Lído, děkujeme Vám za Váš dotaz. Omlouváme se za vzniklé problémy; na základě Vašeho popisu závady se s největší pravděpodobností jedná o přerušení přívodní kabel. Zašlete prosím víko Vaší remosky na naše servisní oddělení spolu s průvodním dopisem, Vaší adresou a my Vám víko zdarma opravíme. Ještě jednou se Vám omlouváme za vzniklé problémy a věříme, že naší nabídky využijete. Přejeme Vám hezký den.

Historická VS nová remoska

Lukáš H.
18.11.2017
Dobrý den, do dnešního dne jsme používali na vaření,pečení atd. remosku z Vaší firmy (defacto z formy REMOS), kterou jsme dostali od naší prababičky.... Bohužel se pokazila (topná spirála ve víku je již "vytahaná" a keramické korálky tedy neizolují správně tuto spirálu od víka - došlo k probití a vyhození jističů). Každopádně myslím že to je pro Vás hodně dobrá reklama, nevím jak je remoska stará, ale přinejmenším 50 let to bude :-) Nicméně bychom si rádi koupili novou, ale rádi bychom abychom nadále mohli používat mísy které máme k dispozici - neradi bychom kupovali nové když staré ještě mohou posloužit... Proto bych si od Vás rád nechal poradit, neboť na Vašich stránkách máte mísy s průměrem 24 cm. Myslím že to jsou přesně ty naše. U samotných remosek však není nikde průměr 24 cm uveden (jsou jiné). Znamená to, že už neprodáváte remosky k těmto mísám a pouze doprodáváte mísy jako náhradní díly? Předem Vám děkuji za odpověď a za doporučení, který Váš výrobek by mohl pasovat k našim přes 50 let starým mísám. S pozdravem a přením hezkého dne LH.

Re: Historická VS nová remoska

Team Remoska
20.11.2017
to [Lukáš H.] Dobrý den, pane Lukáši, děkujeme Vám za Váš dotaz. Některé z dříve vyráběných modelů remosek stále na našem servisním oddělení opravujeme. Bohužel, na první vyráběné modely nemáme žádné náhradní díly, tyto remosky se nevyráběly v naší společnosti, ale např. v Českém Brodě, v Kostelci nad Černým i lesy... Pokud nám zašlete na naši e-mailovou adresu info@remoska.cz fotografii Vaší remosky, pak Vám sdělíme, zda jsme schopni víko Vaší remosky na našem servisním oddělení opravit. Bohužel, modely, které se vyráběly dříve, nejsou kompatibilní s modely, které naše společnost vyrábí v současné době - tzn., že víko starého modelu nebude "sedět" na míse, kterou vyrábíme nyní a naopak. U nových modelů je uložení víka na mísu jinak konstrukčně vyřešeno. Nové víko, které v současné době vyrábíme, nelze použít na staré mísy. Určitě se s námi, prosím, zkontaktujte, zjistíme, zda budeme moci Vaše staré víko opravit. Přejeme Vám hezký den.

parametry

Veronika
17.11.2017
Jaké jsou paramatry 2 a 4l remosky? ... dále jsem si chtěla objednat středový kužel za 40 Kč na bábovku, ale za poštovné 160 Kč? To mě vyjde na 200 :-) :-)

Re: parametry

Team Remoska
20.11.2017
to [Veronika] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Veškeré informace o našich výrobcích naleznete přímo na naší webové stránce. Model R21 http://www.remoska.cz/produkty/eshop/remoska-s-povrchovou-upravou-teflon/2-litry/r21-remoska-original-teflon-classic/18.html Model R22 http://www.remoska.cz/produkty/eshop/remoska-s-povrchovou-upravou-teflon/4-litry/r22-remoska-grand-teflon-classic-/19.html Komínek je bohužel objemný a musíme jej zasílat jako balík na dobírku - s cenou za poštovné bohužel neovlivníme. Přejeme Vám hezký den.

odběr 100 kusů modelu R22 Grand

Jan Blažek
13.11.2017
Dobrý den, již před týdnem jsem Vám psal maiil - bez odpovědi. Dnes jsem Vám volal - neberete to. Koukám, že poradna funguje, tak snad by mne mohl někdo z Vás kontaktovat. Mám zájem o odběry modelu R22 Grand, zatím v počtu 100 kusů. Prosím o odpověď na mail. Děkuji, Blažek

Re: odběr 100 kusů modelu R22 Grand

Team Remoska
13.11.2017
to [Jan Blažek] Dobrý den, pane Blažku, děkujeme Vám za Váš dotaz. Bohužel, v doručené e-mailové komunikaci Váš dotaz nemáme. Prosíme, zašlete nám dotaz znovu a to na e-mailovou adresu: info@remoska.cz. Od rána vyzvání v kanceláři jeden telefon za druhým, je možné, že jste se právě trefil do doby, kdy jsme hovořili s jiným zákazníkem. Přejeme Vám hezký den.

Pečící papír

M.Baštová
12.11.2017
Dobrý den, můžu dát do remosky pečící papír? Děkuji.

Re: Pečící papír

Team Remoska
13.11.2017
to [M.Baštová] Dobrý den, paní Baštová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Do remosky můžete dát samozřejmě pečicí papír, silikonový pečicí papír, silikonové nebo kameninové formičky, misky, pouze se nesmí dotýkat spodní strany pečícího víka. Přejeme Vám hezký den.

mísa hliníková 4 l

Zdeňka Loucká
12.11.2017
Dobrý den, dělá se prosím hliníková mísa na 4 litry. Děkuji za odpověď.... Zdeňka Loucká

Re: mísa hliníková 4 l

Team Remoska
13.11.2017
to [Zdeňka Loucká] Dobrý den, paní Loucká, děkujeme Vám za Váš dotaz. Hliníkové mísy k modelu R22 Remoska(R) GRAND Vám můžeme vyrobit. Kontaktujte se s námi na naší e-mailové adrese: info@remoska.cz. Přejeme Vám hezký den.

Málo jídla do velké remosky?

Kateřina
10.11.2017
Dobrý den, zvažuji nákup remosky. Zajímá mě, jestli remosce neuškodí, pokud do větší varianty (4l) vložím menší porci jídla, tedy porci pro dva. Potraviny (maso, brambory, koláč...) by nebyly od kraje ke kraji, ale třeba jen uprostřed - nemůže takové dlouhodobé zacházení remosku poškodit? Děkuji.

Re: Málo jídla do velké remosky?

Team Remoska
10.11.2017
to [Kateřina] Dobrý den, Kateřino, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remosce nemůže menší množství potravin uškodit :-). Přejeme Vám hezký den.

Velikost

Stanislav Navrátil
07.11.2017
Dobrý den, jaký průměr mísy má 2 litrová remoska? Děkuji

Re: Velikost

Team Remoska
09.11.2017
to [Stanislav Navrátil] Dobrý den, pane Navrátile, děkuji Vám za Váš dotaz. Mísa elektrické pečící mísy Remosky R21 ORIGINAL má průměr 22 cm. Přejeme Vám hezký den.

remoska dotaz

Monika Dobešová
02.11.2017
Dobrý den lze k této remosce R21F original teflon classic dokoupit i nízkou mísu děkuji za odpověd . M.Dobešová

Re: remoska dotaz

Team Remoska
07.11.2017
to [Monika Dobešová] Dobrý den, paní Dobešová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na našem e-shopu můžete náhradní nízkou mísu pro model R21 objednat zde: http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-misy-/m21n-misa-s-uchy-nizka-pro-original-teflon-classic/28.html . Jedná se o mísu M21N - Mísa s uchy nízká pro ORIGINAL Teflon® Classic. Přejeme Vám hezký den.

R22TS REMOSKA-GRAND TEFLON-SELECT CHAMPAGNE GOLD

Ludmila Bezděková
31.10.2017
Dobrý den, je možné k této remosce zakoupit nižší mísu ve stejné barvě?Jak odolný je teflon,kdybych do velké mísy chtěla položit menší mísu pro pečení menší porce ,,koláč,chléb..",nebo je lepší pod menší mísu dát pečící papír aby se předešlo poškození?Děkuji předem za vaší odpověď Bezděková

Re: R22TS REMOSKA-GRAND TEFLON-SELECT CHAMPAGNE GOLD

Team Remoska
07.11.2017
to [Ludmila Bezděková] Dobrý den, paní Bezděková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pro aktuální nabídku nízkých mís nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese info@remoska.cz. Pokud budete vkládat do pečící mísy například kovovou či kameninovou formu, pak doporučujeme vložit na dno mísy pečicí papír. Přejeme Vám hezký den.

pečení moučníků

Zdena Jiroušová
30.10.2017
Dobrý den, remosku jsem si zakoupila před 2 měsíci a ihned jsem vyzkoušela. Maso bylo krásně upečené, dělala jsem výpečky, takže se maso promíchávalo během přípravy. Vzhledem k tomu, že si pamatuji, kdy babička pekla v remosce i buchty zkusila jsem to také. bohužel tentokrát byl výsledek špatný. Buchty byly navrchu krásně zlaté a dole téměř syrové. Stejně tak dopadla i žemlovka. Je nějaká vychytávka, jak dopéct sladká jídla i zespodu ? Děkuji za odpověď. Jiroušová

Re: pečení moučníků

Team Remoska
07.11.2017
to [Zdena Jiroušová] Dobrý den, paní Jiroušková, děkujeme Vám za Váš dotaz. V remosce pečeme všechny "sladké" recepty - sestavili jsme několik rad, jak na pečení v remosce: Doporučujeme plnit mísu do výše šroubů pro uchycení uch mísy, tak, jak je uvedeno v Návodu k použití. Pokud je v míse pokrmu příliš mnoho, pak se ze shora připaluje. Rada jak na pečení buchet a koláčů v míse s nepřilnavým povrchem zn. Teflon®: Zákazníci byli zvyklí starou hliníkovou mísu vždy vymazat důkladně olejem a vysypat moukou a TO JE U MÍSY S NEPŘILNAVÝM POVRCHEM TEFLON® CHYBA! Elektrickou pečicí mísu Remoska® s nepřilnavým povrchem Teflon® NEVYSYPÁVAT MOUKOU a mísu VYMAZAT JEN MALÝM KOUSKEM MÁSLA NEBO TUKU. Pokud mísu s nepřilnavým povrchem Teflon® vymažete a vysypete, vytvoříte tak v míse "film", díky kterému je odvod tepla z mísy na koláč/buchtu snížen a koláče/buchty jsou pak ze spodní strany nepropečené. Po cca 15 až 20-ti minutách položte na koláč nebo buchtu kolečko alobalu nebo pečicího papíru . Problémy s pečením masa mohou nastat tehdy, když se maso podlije větším množstvím vody. My jsme maso nepodlévali vodou, jelikož samotné maso obsahuje velmi často větší množství vody a pokud bude v elektrické pečící míse hodně vody, maso se nepeče, ale spíše dusí. V případě, že si bude zákazník přát více šťávy, doporučujeme cca 10 minut před dopečením do Remosky vlít požadované množství vody. Věřím, že se Vám paní Jiroušová koláče v remosce povedou. Přejeme Vám hezký den.

Litry

Stanislav Navrátil
29.10.2017
Dobrý den, jak měříte objem Remosky v litrech? Potřebujeme zvolit ke koupi vhodnou velikost pro 2 osoby a při porovnání objemu v litrech nám nevychází velikost, vždy se do např. 2 l Remosky vejde více litrů nech je udávaný objem. Děkuji za odpověď, Navrátil

Re: Litry

Team Remoska
07.11.2017
to [Stanislav Navrátil] Dobrý den, pane Navrátile, děkujeme Vám za Váš dotaz. Objem, který uvádíme, je objem DOPORUČENÝ - doporučujeme plnit remosku do výše šroubů, kterými jsou uchyceny ucha na mísu. Přejeme Vám hezký den.

remoska GRAND

Eva
23.10.2017
dobrý den, mám cca 40let starou remosku GRANd - s okénkem, a nyní nám bohužel zřejmě "odešla" topná spirála ve víku. Je možnost u Vás nechat tuto starou remosku opravit? - a v případě, že ano, jak postupovat a jaká je přibližně cena?děkuji velmi za pomoc. Eva

Re: remoska GRAND

Team Remoska
24.10.2017
to [Eva] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Některé z dříve vyráběných modelů remosek se nevyráběly přímo v naší společnosti, bohužel na ně nemáme náhradní díly. Bude proto nejjednodušší, pokud se s námi zkontaktujete telefonicky na tel. čísle 556 802 601 a společně se dohodneme na dalším postupu. Přejeme Vám hezký den.

remoska R 22 Grand

Jiřina Kubíčková
21.10.2017
Dobrý den. Mám remosku zakoupenou 20.12.2016,přes internet Mall a dnes mi přestala svítit kontrolka při zapnutí, ale jinak funguje-peče. Jak mám dál postupovat. Děkuji za odpověď.

Re: remoska R 22 Grand

Team Remoska
23.10.2017
to [Jiřina Kubíčková] Dobrý den, paní Kubíčková, děkujeme Vám za Váš dotaz. V případě, že Vám Vaše remoska nefunguje, zašlete nám víko remosky k reklamaci na naše servisní oddělení. Adresa na naše servisní oddělení je: REMOSKA s.r.o., Markova 1768, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm. Přejeme Vám hezký den.

reklamace

Jana
11.10.2017
K mému kritickému komentáři ze dne 12.9. dodatečně odpovídám, že opravdu došlo k výměně mísy a opravě, tak jak píšete Když jsem volala na prodejnu ohledně vyřízení reklamace, zřejmě došlo k mýlce, jelikož prodavač mi sdělil, že reklamace byla zamítnuta, tudíž od toho plynulo mé rozhořčení. Když jsem si potom jela vyzvednout nefunkční remosku, byla jsem víc než mile překvapena výměnou mísy. Přesto s remoskou bojuji dál. Použila jsem zatím třikrát. První pečení bez problému. Nyní již zase problém se zapínáním. Ukazatel světla přestal svítit a nechce se mi ani rozběhnout pečení. Včera se mi to podařilo až po několikerém zapnutí a vypnutí. Remoska je v záruční době.

Re: reklamace

Team Remoska
12.10.2017
to [Jana] Dobrý den, paní Jano, děkujeme Vám za informaci. Pečící víko bylo na našem servisním středisku kontrolováno a bylo plně funkční. Pokud remoska nefunguje správně a je v záruce, pak nám zašlete prosím víko k reklamaci - pečící víko můžete reklamovat přímo u nás - u výrobce (nemusíte reklamovat přes prodejce). Adresa servisního střediska je: REMOSKA s.r.o. servisní středisko, Markova 1768, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm. S přáním hezkého dne.

Víko

Diana
06.10.2017
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak nejlépe a šetrně odstranit skvrny z povrchu víka. Obyčejná houbička s jarem na to nestačila. Existuje možnost, jak odstranit natavený igelitový sáček? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Diana

Re: Víko

Team Remoska
09.10.2017
to [Diana] Dobrý den, Diano, děkujeme Vám za Váš dotaz. Horní část víka je vyrobeno z nerezového materiálu se zrcadlovou vrstvou. Hnědé skvrny na víku jsou připečené nečistoty, mastnoty. Na čištění horního nerezového víka doporučujeme používat čistící přípravky na nerezové materiály bez abrazivních částí. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit osvědčený čistič na nerez 3v1 Denkmit, který se vyznačuje vysokou účinností, zároveň však šetrností k čištěnému povrchu. Je jemný a na čištěném povrchu nezanechá škrábance. Nikdy však k odstranění nečistot nedoporučujeme používat čistící prášky nebo drsnou plochu mycí houbičky, které by horní víko poškrábaly. Na tyto skutečnost upozorňujeme naše zákazníky v Návodu k použití. Připečený igelitový sáček bude z povrchu bohužel dost nesnadné odstranit. Vyzkoušejte přípravek 3v1 Denkmit. Já osobně bych remosku lehce zahřála a po té se pokusila připečený sáček odstranit - pokud je tedy připečený sáček na nerezovém víku. Přejeme Vám hezký den.

Dotaz k přívodnímu kabelu

Jaroslav Davidek
05.10.2017
Dobrý večer, nikde na webu jsem tuto informaci nenašel, proto Vás prosím o zaslání informace, JAK JE DLOUHÝ PŘÍVODNÍ KABEL, UMÍSTĚNÝ V RUKOJETI VÍKA REMOSKY. Děkuji za odpověď. J. Davídek

Re: Dotaz k přívodnímu kabelu

Team Remoska
09.10.2017
to [Jaroslav Davidek] Dobrý den, pane Davídku, děkujeme Vám za Váš dotaz. Standardně montujeme na naše výrobky přívodní kabel o délce 1,25 m. Na vyžádání můžeme namontovat i kabel o délce 1,5m, 1,75 m nebo 2m - tyto delší kabely by byly za příplatek.V případě, že si přejete zakoupit elektrickou pečící mísu zn. Remoska s delším přívodním kabelem, pak nás prosím kontaktujte na naší e-mailové adrese info@remoska.cz nebo se s námi kontaktujte na našem tel. čísle +420 556 802 601. Přejeme Vám hezký den.

Upraven dotaz

Polaskova vlastimila
05.10.2017
Mylne jsem napsala sirku misy pod remosku HUP,sirka je 25 cm,ktera misa je na tento typ remosky vhodny,chtela bych teflonovou ,remoska je z roku 1967 dekuji Polaskova a kde je misu moznost zakoupi

Re: Upraven dotaz

Team Remoska
09.10.2017
to [Polaskova vlastimila] Dobrý den, paní Polášková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Náhradní teflonovou mísu k Vaší remosce můžete zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu - jedná se o mísu M17 Mísa hluboká pro ORIGINAL Teflon® Classic. Odkaz na položku na našem e-shopu přikládáme: http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-misy-/m17-misa-hluboka-pro-original-teflon-classic/11.html. Objednávku můžete také provést telefonicky na tel, čísle +420 556 802 601. Přejeme Vám hezký den

dotaz na podstavec

Danuše
03.10.2017
Dobrý den, koupila jsem si zánovní, barevnou Remosku, průměr 22 cm, model r. 2014. Bohužel k ní není oiriginál podstavec. Mohu ji požívat bez podstavce, položenou na sklo-keramickém sporáku?, nebo mohu použít jakýkoli kovový podstavec? Děkuji za odpověď. Danuše

Re: dotaz na podstavec

Team Remoska
04.10.2017
to [Danuše] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na našem e-shopu si k této remosce můžete zakoupit náhradní stojan : http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-stojany-/s21-stojan-pro-original-teflon/22.html. Doporučujeme používat remosku uloženu v originálním stojanu. Přejeme Vám hezký den.

grand remoska 32

Jaroslav
02.10.2017
je tento stojanek pro tuto misu? M13 Mísa hluboká pro GRAND Teflon® Classic. Drive jsem mel stojanek z dratu a madel tento uz nejde objednat?

Re: grand remoska 32

Team Remoska
02.10.2017
to [Jaroslav] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pro Remosku GRAND model R12 můžete použít tento stojánek http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-stojany-/s22-stojan-pro-grand-teflon/23.html. Přejeme Vám hezký den.

S okénkem nebo bez?

Jiří Langer
30.09.2017
Dobrý den, zvažujeme koupi remosky - model R22 Grand, nevíme ale, zda je lepší si vybrat model s okénkem nebo bez. Model s okénkem se jeví jako lepší z důvodu možnosti kontroly pečení pohledem přes okénko. Na internetu jsem ale četl, že v místě okénka bývá pokrm méně propečený, je to tak nebo byl již tento problém u nového modelu odstraněn? Je pokrm během pečení přes okénko dobře viditelný, nebo se okénko "zamlžuje" a víko se pro kontrolu musí stejně nadzdvihnout? Děkuji

Re: S okénkem nebo bez?

Team Remoska
02.10.2017
to [Jiří Langer] Dobrý den, pane Langere, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remosku s okénkem v pečícím víku jsme zařadili do výroby na přání našich zákazníků. V současné době můžete zakoupit jak Remosku s okénkem, tak i bez něj a je pouze na Vás, pro jakou variantu se rozhodnete. Okénko ve víku se zarosí, stupeň orosení je ale závislý na hydrataci pokrmu - pokud máte v Remosce hodně vody, šťávy, bude se více odpařovat a okénko se zarosí více. Určitě se ale do Remosky přes okénko "dívat" dá. Propečení také záleží na druhu pokrmu a na jeho množství, které se v Remosce peče. Já osobně peču jak v Remosce s okénkem, tak i bez něj a řídím se spíše časem, do Remosky moc nenahlížím. Rozhodnutí bude tedy jen a jen na Vás, pro jakou variantu se rozhodnete. Přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky.

Remoska Mini

Pešička Stanislav
27.09.2017
Dobrý den sháním Remosku Mini v dobrém stavu.Kde jí mohu sehnat? Děkuji Pešička.

Re: Remoska Mini

Team Remoska
02.10.2017
to [Pešička Stanislav]Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Mini Remosku nevyrábíme cca 10 let. Vyzkoušejte bazary, aukro, možná budete mít štěstí. Přejeme Vám hezký den.

dort v remosce

Zuzana Titzová
27.09.2017
Dobrý den, potřebuji na chatě upéct dort. Mohu dát dortovou formu do remosky? Pokud ano, je jedno, z jakého materiálu forma je? Remoska se asi dopředu nenahřívá, že? Děkuji za odpověď. Z. Titzová

Re: dort v remosce

Team Remoska
27.09.2017
to [Zuzana Titzová] Dobrý den, Zuzano, děkujeme Vám za Váš dotaz. Do remosky můžete dát formy silikonové, keramické - remoska se nepředehřívá. Nicméně já osobně peču korpus na dort přímo v remosce - bez formy :-). Přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky

Víko

M. Baštová
25.09.2017
Dobrý den, víko remosky se na mísu jen položí? Děkuji.

Re: Víko

Team Remoska
26.09.2017
to [M. Baštová] Dobrý den, paní Baštová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pečící víko se na mísu pouze položí. Přejeme Vám hezký den

Hlinikova uprava pre Remosku Grand R22 F

Olga
25.09.2017
Dobrý deň prajem. Chcela by som sa spýtať, keby si chcem kúpiť Remosku R22 F s misou z hlinika, je to možné? Čítala som v dotazoch zodpovedaných nižšie, že sa dá misa z hliníka vyrobiť na mieru, nikde však nepíšte, aká by bola cena a či by sa dala Remoska kúpiť priamo s touto misou, alebo sa musí s teflónovou a hliníková misa by sa dokúpila individuálne? Ďakujem pekne za odpoveď. O.

Re: Hlinikova uprava pre Remosku Grand R22 F

Team Remoska
26.09.2017
to [Olga ] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pokud máte zájem o hliníkovou mísu u modelu R22F, pak se s námi, prosím, kontaktujte na našem e-mailu: info@remoska.cz - dohodneme se společně na složení remosky, kterou si bude přát objednat. Přejeme Vám hezký den.

smažení

Michaela
24.09.2017
Dobrý den,uvažuju o koupi nové remosky, stará mi nevydržela ani 5 let-bohužel, spadla a od té doby jsou problémy. Nemůžu nikde najít, zda je možno v míse napřed na sporáku (klasický plynový) napřed osmažit a pak teprve dát péct? Tento postup se mi hodně osvědčil jako úsporný. Děkuji

Re: smažení

Team Remoska
25.09.2017
to [Michaela ] Dobrý den Michaelo, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pokud Vám Vaše remoska upadla, můžete na našem e-shopu zakoupit náhradní mísu na Váš model. V případě, že máte pádem poškozeno topné víko, i toto se dá opravit. Mísu remosky nedoporučujeme umisťovat na sporák, mohlo by dojít k poškození mísy. Přejeme Vám hezký den.

redukce

Honza
23.09.2017
Prosím o info zda existuje nějaká forma - redukce Na plochu se mi to rozlije a je to moc tenké, jde o bublaninu a nechci dvojnásobný recept. Děkuji -obvodová pro R 4l na těsto, které je dle receptu na R2j.

Re: redukce

Team Remoska
25.09.2017
to [Honza] Dobrý den, Honzo, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pokud chcete ve velké 4l remosce upéci bublaninu, jejíž rozpis surovin je určen pro pečení v malé 2l remosce, pak Vám doporučíme, aby jste si zakoupil formu na litá těsta o průměru malé remosky - cca 24 cm. Forma může být silikonová, kovová, keramická a tu můžete potom i s těstem vložit do velké remosky a koláč takto upéci. Přejeme Vám hezký den.

Dotaz

Monika Polachova
15.09.2017
Chtela jsem se zeptat jestli tato misa pasuje na stary typ remosky 500 Dekuji za odpoved sirka 25 cm

Re: Dotaz

Team Remoska
19.09.2017
to [Monika Polachova] Dobrý den, paní Poláchová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Náhradní mísy, které budou kompatibilní s Vaší remoskou jsou tyto: mísa hliníkováM15 http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-misy-/m15-misa-hluboka-pro-original-hlinikova/15.html a mísa s nepřilnavou povrchovou úpravou zn. Teflon(R) M17 http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-misy-/m17-misa-hluboka-pro-original-teflon-classic/11.html . Přejeme Vám hezký den.

smažení

ivona
15.09.2017
dobrý den, remosku mám na chatě , ale používám ji na pečení a zapékáni, dost dobře nechápu jak se v ní dá třeba smažit cibulka, to musím každou chvilku sundávat víko??Nebo třeba bramboráky, když tam nevidím tak si neumím představit jak často budu víko muset sundávat??Nebo guláš?? ten já pražím v hrnci za častého míchání něž podleju vodou. Na jednu stranu chápu, že se to asi nepřipálí, ale ten systém přípravy mi jasný moc není. Jinak, remoska nemá chybu používáme již spousty let na chatě a chalupě, hlavně na to zapékání, ale smažit řízky??? díky za radu??

Re: smažení

Team Remoska
19.09.2017
to [ivona] Dobrý den, paní Ivono, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remoska je u těchto příprav či receptů, brána jako alternativa - např. na chatě, chalupě, v karavanu - kde není možnost použít klasický sporák. V těchto případech musíte zvedat víko, pokud chcete zamíchat např. cibulku, guláš a pod. Nalijte do mísy olej, přiložte víko a jakmile bude olej rozpálený, vložte cibulku a usmažte ji. Takto postupujte např. i u smažení řízků. Přejeme Vám hezký den.

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách