Poradna

Rady a tipy

Držadlo veka

Jozef
27.09.2015
Je možné zakúpiť náhradné držadlo spodnú časť na remosku grand a aká je cena plus poštovné na slovensko? Ešte dotaz- nebolo by už konečne vhodné prispôsobiť Remosku roku 2015 a pridať aspoň časový nastaviteľný spínač a termostat?Myslím,že dizajn už zaostáva minimálne 20 rokov. Nielen mne by určite vyhovovala aj otočná-skladacia rukoväť pre lepšiu možnosť uskladnenia. Ďakujem za odpoveď

Re: Držadlo veka

Team Remoska
29.09.2015
to [Jozef] Dobrý den pane Jozefe, děkujeme Vám za Váš příspěvek. Spodní držadlo na elektrickou pečicí mísu R22 Remoska® GRAND Teflon® včetně poštovného na Slovensko vyjde zhruba na 200,- až 250,- Kč. Pokud budete chtít držadlo objednat, kontaktujte se s námi na e-mailové adrese: info@remoska.cz. Myslíme si naopak, že naše elektrická pečicí mísa zn. Remoska® svými novými modely R21 a R22 a s jejich barevnou limitovanou řadou Champagne Gold, Lavender Blue a Red Chilli právě díky svým jednoduchým liniím působí i v roce 2015 moderně a svými barvami rozzáří nejednu moderní kuchyni. Elektrická pečící mísa Remoska® zajišťuje při maximálním výkonu optimální podmínky (teplotu 160-180 stupňů C) pro pečení. Není tedy nutná regulace. Regulace je nutná u spotřebičů s mnohem vyšším příkonem (1 500 W a více) pro snížení výkonu a zajištění optimálních podmínek pro pečení. Při sepnutí regulace teplota v míse klesne až k 70 stupňů C, potraviny v elektrické pečící míse se tak nepečou, ale dusí. Chceme, aby Remoska® byla Remoskou a pekla skvěle, proto naše Remoska® regulaci nepotřebuje.

cukroví - nádstavce

Petra Macurová
22.09.2015
Dobrý den - zle v remosce péct cukroví? Pokud ano, existuje nějaký nádstavec na alespoň 2 patra? Děkuji.

Re: cukroví - nádstavce

Team Remoska
23.09.2015
to [Petra Macurová] Dobrý den, paní Macurová, v elektrické pečicí míse zn. Remoska® můžete bez problémů vánoční cukroví péci. Nástavec na pečení v Remosce v našem výrobním sortimentu nemáme.

Víko se skleněným okénkem

Tomáš
21.09.2015
Dobrý den, rád bych navázal na předchozí dotaz na to, zda bude v budoucnu Remoska opět s víkem se skleněným okénkem. V odpovědi bylo uvedeno: "nejsme rozhodnuti, zda-li se k okénku umístěném v pečicím víku vrátíme". Tedy přeloženo do češtiny: nevrátíme. Domnívám se, že Remosku Remoskou dělalo mimo jiné právě to praktické skleněné okénko, kudy se dalo nahlédnout, v jakém stavu je pečení a to bez zbytečného větrání a úniku tepla. V popisu nových Remosek je uveden argument, že "dříve docházelo k nedopečení uprostřed (pod sklem), zatímco na okrajích byly pokrmy upečené (doporučovalo se zakrytí alobalem)". S tímto si dovolím nesouhlasit. Remosku máme už pěknou řádku let a nikdy jsme nezaznamenali nic nedopečeného. I ta předchozí Remoska po babičce byla s okénkem. Těžko si totiž představit, že lze pod víkem s okénkem zaznamenat rozdíly v teplotě a tedy různé dopečení či nedopečení. Jediné, čím lze aktuální absenci okénka vysvětlit, jsou nižší náklady na její výrobu. Rozhodnutí výrobce opustit výrobu Remosky s víkem se skleněným okénkem považuji za krok zpět. Na zvážení pak je, zda si výrobce v dnešní době může dovolit činit kroky zpět při přihlédnutí na zpracování tohoto výrobku a jestli pak už rovnou nehazarduje s jediným kreditem a to je jméno a tradice osvědčené Remosky.

Re: Víko se skleněným okénkem

Team Remoska
23.09.2015
to [Tomáš] Dobrý den, Tomáši. Odstraněním skla z topného víka jsme reagovali na dlouhodobé připomínky našich zákazníků a na naše poznatky z měření, tak z praxe, že pod sklem nejsou potraviny stejnoměrně propečené. (Především buchty, koláče). Rozhodli jsme se proto, že se vrátíme ke konstrukci původního modelu Remosky, kterou navrhl p. Homuta a tím je Remoska bez skla. Potvrdilo se, že odstranění skla byl krok správným směrem. Protože potraviny jsou nyní propečené rovnoměrně po celé ploše. U předešlého modelu bylo sklo během pečení zarosené, nebylo přes něj na potraviny vidět, tudíž se muselo topné víko během pečení zvedat. Odstranění skla z topného víka nebylo v žádném případě snahou snížit výrobní náklady, ale šlo nám celkové o zkvalitnění našeho výrobku jak v konstrukci výrobku tak použitím kvalitnějších materiálů. V konstrukci se změnil přenos tepla z topného víka na mísu, což nám umožnilo při zachování stejných parametrů jako u předešlých modelů snížit příkon cca o 100W. Pro zkvalitnění pečení pomohlo také odstranění skla z topného víka. Pro lepší manipulaci jsou na mísách ucha. Nová konstrukce držadel, zajišťuje dobrou stabilitu topného víka při otočení. Změny v použitých materiálech byly zásadní a samozřejmě dražší. U základního materiálu hliníku se změnila tloušťka z 1,4mm na 2,5 mm, což znamená lepší pevnost a hlavně lepší přenos tepla na dno mísy. Původní materiál držadel termoset byl nahrazen termoplastem s mnohem větší pevností a vysokou tepelnou odolností. Topná spirála původně z keramických korálků byla nahrazena kvalitním nerezovým topným tělesem.

Remoska

Beno Haustein
21.09.2015
Dobrý den,máme starší remosku průměr 24 cm,chtěl bych vědět,zda lze nahradit hliníkový spodek(nádoba)teflonovým a jaký se hodí k tomu kříž. Děkuji B.Haustein

Re: Remoska

Team Remoska
22.09.2015
to [Beno Haustein] Dobrý den, k Vaší elektrické pečicí míse zn. Remoska® můžete na našem e-shopu zakoupit náhradní mísu M17 mísa hluboká ORIGINAL Teflon®. Vaší otázce ohledně kříže jsme nerozuměli, kříž se používal u starých Remosek k odkládání víka. Pro upřesnění nás prosím kontaktujte na naší e-mailové adrese: info@remoska.cz .

Remoska se sklem

František
20.09.2015
Dobrý den, je znám alespoň přibližný termín, kdy bude Remoska opět se sklem na víku? Pečenka to nabízí, ale raději bych Remosku. Neplánujete R21 lehce zvětšit (pr.24cm)? - jako byly starší verze? Děkuji, F.

Re: Remoska se sklem

Team Remoska
21.09.2015
to [František] Dobrý den, pane Františku, děkujeme Vám za Váš dotaz. V současné době nejsme rozhodnuti, zda-li se k okénku umístěném v pečicím víku vrátíme. Nemůžeme Vám tedy sdělit přibližný termín. U staré verze elektrické pečicí mísy Remoska byl horní průměr mísy 24 cm, spodní pak 20 cm. U nového modelu R21 je průměr 22 cm. V dohledné době o změně tvaru mísy neuvažujeme.

držák

Ivan
18.09.2015
Dobrý den, vlastním starší remosku originál, typ 500,220V 500W výrobce Č. Brod, máte náhradní díl držák na otevření víka je to taková tyčka s okem který se provlékne nasadí na víko a tím se otevře.jaká je cena pokud tento díl máte? Děkuji za odpověď Ivan

Re: držák

Team Remoska
18.09.2015
to [Ivan] Dobrý den pane Ivane, děkujeme Vám za Váš dotaz, předpokládáme, že jsme Vám na Váš dotaz odpověděli již 16.09.2015 - viz. níže. Velice se Vám omlouváme, ale, na Remosky, vyráběné v Českém Brodě, nemáme žádné náhradní díly.(Nemáme ani držák pro otevírání víka.)

Držák remosky

Ivan
14.09.2015
Dobrý den, vlastním starší remosku originál OPMP Český Brod 500W Typ 500 scháním k víku držák na otevírání víka od pečící mísy, máte tento náhradní díl kolik by stál i s poštovným, dále scháním k tomu to typu stojánek též kolik stojí i s poštovným.Děkuji Zelycz

Re: Držák remosky

Team Remoska
16.09.2015
to [Ivan] Dobrý den, děkujme Vám za Váš dotaz. Bohužel, ale, na Remosky, vyráběné v Českém Brodě, nemáme žádné náhradní díly.

Remoska Grand

Barbora
14.09.2015
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je na tom remoska se silikonovými formičkami např. na muffiny. Je možné v remosce pomocí silikonových formiček péci? Děkuji

Re: Remoska Grand

Team Remoska
16.09.2015
to [Barbora] Dobrý den Barboro, do elektrické pečicí mísy zn. Remoska® můžete bez problémů vkládat různé silikonové formy (na tento dotaz jsme zde odpovídali již několikrát). Formy se nesmí dotýkat pečícího víka. Aby jste zabránil poškození teflonové vrstvy je vhodné vložit na dno pečící papír.

teflon

Jaro
14.09.2015
Roky som mal starú hliníkovú remosku nastal čas kúpiť novu počkal som si na nový model Teflon® Select veď mal byt ešte odolnejší ako klasický teflon ale stačilo v ňom piecť karé s kosťou a vyzerá ako klzisko po korčuľovaní ten teflon sa snáď dá poškrabať aj pohľadom .....

Re: teflon

Team Remoska
16.09.2015
to [Jaro] Dobrý den pane Jaro, nepřilnavý třívrstvý povrch zn. Teflon® Select je odolnější. V Návodu k použití však upozorňujeme naše zákazníky, aby pro míchání a uvolňování pokrmů od stěn nebo dna nepoužívali ostré a kovové nástroje. Mohlo by dojít k poškození nepřilnavého povrchu. Používejte prosím vždy jen dřevěné nebo plastové nástroje.

Remoska

Iveta
13.09.2015
Dobrý den, remoska je opravdu výborná věc, vadí nám ale jedna věc: Starou hliníkovou remosku jsme vyřadili, protože jsme se dočetli, že v hliníku se nemá vařit - není to zdravé. Koupili jsme novou, teflonovou. Během prvního pečení nám ale výpary z teflonu okamžitě zabily papoušky, které jsme měli v kleci v obyváku - propojeném s kuchyní. To v nás vzbudilo hlubokou nedůvěru i k teflonu. Uvítali bychom, kdyby se začaly dělat mísy z nějakého jiného kovu, než hliník a bez teflonu, aby pečení nebylo jen snadné, ale i zdravé!Neuvažujete o výrobě spodních mís z jiného materiálu?

Re: Remoska

Team Remoska
16.09.2015
to [Iveta ] Dobrý den, paní Iveto, velice nás mrzí, že Vám papoušci zemřeli. V NÁVODU K POUŽITÍ upozorňujeme naše zákazníky na obecnou zásadu: CHOVATELŮM DOMÁCÍCH ZVÍŘAT/PTACTVA PŘIPOMÍNÁME OBECNOU ZÁSADU: UMÍSTĚNÍ A PŘÍTOMNOST DOMÁCÍCH ZVÍŘAT JE NEŽÁDOUCÍ. Ptáci mají velmi citlivý dýchací systém, proto by měli majitelé ptáků učinit preventivní opatření na jejich ochranu. Vznik výparů a kouře, vznikající při jakémkoliv vaření, pečení a smažení, který nemá téměř žádný vliv na lidi může velmi rychle vážně poškodit a dokonce i zabít ptáky. Výpary z jakýchkoliv přehřátých tuků a olejů, můžou poškodit plíce ptáků. Z toho důvodu by majitelé ptáků měli podniknout kroky na ochranu svých domácích mazlíčků. Výrobce nedoporučuje umístění a přítomnost ptáků v kuchyni, kde se vaří. Na tuto skutečnost upozorňujeme v Návodu pro použití v Bezpečnostních upozorněních; tento Návod je součástí každého našeho výrobku. Přímá souvislost škodlivosti Teflonu nebyla prokázána. Hliník pro běžné pečení škodlivý není, rozpouští se pouze v kyselém prostředí, proto nedoporučujeme v hliníkových nádobách uchovávat kyselé potraviny, jako např. zelí.

Remoska 2l

Mariss
01.09.2015
Dobry den chtela bych vedet jake je maximum porci pro 2l remosku. Pisete 2 a vice coz je dost zavadejici kdyz u 4 l je zase psano 4 a vice, vejde se cele nenaporcovane kure do 2l? Dekuji za odpoved

Re: Remoska 2l

Team Remoska
02.09.2015
to [Mariss] Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Přesně specifikovat gramáž jedné porce bude asi dost problematické; někomu stačí na oběd kousek masa a jiný sní třeba půl kuřete...Z tohoto důvodu uvádíme u elektrické pečicí mísy zn. REMOSKA® u modelu R21 ORIGINAL s objemem 2 l 2 a více porcí. U modelu R22 GRAND s objemem 4 l tedy 4 a více porcí. Do elektrické pečicí mísy R21 REMOSKA® ORIGINAL Teflon® umístíte celé nenaporcované kuře, musí být ale menší. Z vlastní zkušenosti bych Vám doporučila kuře naporcovat alespoň na dvě půlky. Naporcované kuře tak bude mít krásnou křupavou kůrčičku na celém povrchu.

Plnění mísy.

Zdeňka
01.09.2015
Dobrý den, ráda bych se zeptala z čeho jsou vyrobeny vnitřní šrouby držící úchyty mísy . Pokud mísu naplním výše než po vnitřní šrouby, poškodím víko, resp. je to nevhodné i z hygienických důvodů? Děkuji za odpověď. Zdeňka

Re: Plnění mísy.

Team Remoska
02.09.2015
to [Zdeňka] Dobrý den paní Zdeňko, děkujeme Vám za Váš dotaz. Šrouby, kterými jsou připevněny držadla k míse, jsou vyráběny z nerezového materiálu vhodného pro potravinářský průmysl. Druhé části Vaší otázky jsme bohužel neporozuměli. Plnění mísy pouze do výše šroubů, kterými jsou připevněny držadla k míse, doporučujeme proto, aby při pečení např. u koláčů a buchet (při zvětšení jejich objemu) nedošlo k připálení povrchu potravin, koláčů v míse. (Objem např. těsta se při pečení zvětší a přiblíží se tak více spodní straně víka, kde je umístěno topné těleso). Pečicí mísa zn. REMOSKA® je naprosto hygienicky nezávadná.

dotaz rýže

Monika Rusková
28.08.2015
Dobrý den, udělám v remosce i rýži ?? Děkuji za odpověď

Re: dotaz rýže

Team Remoska
28.08.2015
to [Monika Rusková ]Dobrý den, paní Rusková, v elektrické pečicí míse zn. REMOSKA® můžete připravit jak rýži, tak rizoto. Budete překvapená, jak je rýže z Remosky skvělá.

dotaz

Pavla
27.08.2015
Dobrý den, dočetla jsem se v dotazech, že v budoucnosti budete opět vyrábět víka i s okénkem. Můžete upřesnit, co je to "v budoucnosti"? Děkuji.

Re: dotaz

Team Remoska
27.08.2015
to [Pavla] Dobrý den paní Pavlo, děkujeme Vám za Váš dotaz. V níže uvedených odpovědích na dotazy našich zákazníků jsme uváděli, že zvažujeme v budoucnosti výrobu obou variant - jak s okénkem, tak i bez okénka na víku naší elektrické pečicí mísy zn. REMOSKA®. Jakákoliv případná technická či designová změna je dlouhodobou záležitostí. Pokud bychom se pro změnu rozhodli, nejsme Vám schopni dnes blíže upřesnit termín, kdy by se případně víka s okénky mohly vyrábět. Děkujeme za pochopení.

Pečící mísa

Martin
23.08.2015
Dobrý den, máme doma Remoska Grand Teflon R 1202, a chtěl bych si koupit náhradní. Lze u vás v eshopu pořídit? Resp. lze zakoupit typ Remoska® M13 Mísa hluboká pro GRAND Teflon® Classic? Děkuji za odpověd.

Re: Pečící mísa

Team Remoska
24.08.2015
to [Martin] Dobrý den Martine, náhradní mísu hlubokou M13 GRAND Teflon® Classic máme skladem na našem e-shopu, můžete si ji tedy bez problémů objednat.

Remoska® R22C GRAND Teflon® Classic červená

Helena
19.08.2015
Dobrý den, v případě, že si objednám výše uvedenou remosku, mohu si k ní objednat i nízkou mísu...a v případě že ano, jaký typ? Děkuji za odpověď.

Re: Remoska® R22C GRAND Teflon® Classic červená

Team Remoska
20.08.2015
to [Helena] Dobrý den, paní Heleno, k Vámi vybrané elektrické pečicí míse zn. Remoska® R22C GRAND Teflon® Classic červená nemáme standardně nízkou mísu v nabídce na našem e-shopu. Pokud budete objednávat Remosku na našem e-shopu, uveďte, prosím do poznámky, že si přejete zaslat i náhradní mísu nízkou.

Pochvala

Kamila B.
18.08.2015
Děkuji za perfektní opravu remosky,poslala jsem ji k Vám s poškozeným přívodním kabelem a byl vyměněn nejen kabel ale i spirála, celé spodní dno,mám ji jako novou a to v rekordním čase, do tří dnů, jste úžasní,moc děkuji! Kamila.

Re: Pochvala

Team Remoska
19.08.2015
to [Kamila B.] Hezký den Kamilo, děkujeme za pochvalu :-). Naši zákazníci jsou pro nás prioritou číslo jedna a snažíme se, aby byli spokojeni jak s naším výrobkem - elektrickou pečicí mísou zn. Remoska®, tak i s naší prací. Věřím, že pro Vás bude Remoska i nadále věrnou pomocnicí.

odolnost povrchu

Zuzka
17.08.2015
DOBRÝ DEN, DOTAZ; JE TEFLONOVÝ POVRCH ODOLNÝ PROTI POŠKRÁBÁNÍ? JAKÝM ZPŮSOBEM MOHU VYNDAT KOLÁČ S VRCHNÍ VRSTVOU OVOCE, ANIŽ BYCH HO POŠKODILA, POKUD SE NEBUDE MOCT KRÁJET PŘÍMO PŘÍMO V PEČÍCÍ MÍSE? DĚKUJI

Re: odolnost povrchu

Team Remoska
18.08.2015
to [Zuzka] Dobrý den Zuzko, děkujeme Vám za Váš dotaz. V Návodu k použití upozorňujeme naše zákazníky, aby při míchání a uvolňování pokrmů od stěn nebo dna Remosky® nepoužívali ostré a kovové nástroje či náčiní. Mohlo by dojít k poškození nepřilnavého povrchu Teflon®. Doporučujeme používat vždy jen dřevěné nebo plastové náčiní. Nikdy neporcujte pokrmy v míse! Pro snadnou manipulaci např. s koláčem při jeho vyndávání z mísy Vám doporučím, aby jste vložila do mísy pečicí papír a na něj nalila těsto. Koláč či buchtu pak snadno z mísy vyndáte.

dotaz

Gadzinovska Lenka
17.08.2015
Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli delate remosky i pro zahranicni trh, napr. USA, tam maji jine napeti site, rada bych pro sveho bratra poridila Remosku, ale ta nase by mu tam nefungovala.Dekuji za odpoved.

Re: dotaz

Team Remoska
18.08.2015
to [Gadzinovska Lenka] Dobrý den, paní Gazdinovská, děkujeme Vám za Váš dotaz.Elektrickou pečicí mísu Remoska® vyrábíme i pro USA. Remoska® však musí mít jinou topnou spirálu a jinou koncovku přívodního kabelu. Kontaktujte se s námi, prosím, na e-mailové adrese: info@remoska.cz.

M15, M16

Mirek
13.08.2015
Rád bych se ujistil, že mísy M15, M16 jsou použitelné pro "historické" Remosky 500W od výrobců KOVOPODNIK Brandýs n.L. a KARMA Český Brod. Nejsem si jistý, ve kterém bodě mám měřit průměr víka. Dík! Mik

Re: M15, M16

Team Remoska
14.08.2015
to [Mirek] Dobrý den Mirku, na Vámi jmenované typy Remosek jsou opravdu použitelné typy náhradních mís M15 a M16.

Oprava remosky

Vilém Brünnler
10.08.2015
Dobrý den, prosím informaci, zda opravujete remosku typu Grand II S, o příkonu 650W. Během provozu přestalo víko hřát. Rovněž je uvolněné středové sklo. Prosíme o sdělení ceny případné opravy. Děkuji

Re: Oprava remosky

Team Remoska
11.08.2015
to [Vilém Brünnler] Dobrý den, pokud bude závada ve vadné spirále, pak by se oprava včetně poštovného měla pohybovat okolo 600,- Kč včetně DPH. Zašlete nám víko spolu s průvodním dopisem a tel. kontaktem na Vás na naši adresu: REMOSKA s.r.o. Markova 1768 744 01 Rožnov pod Radhoštěm

remoska R 11 originál

mira
04.08.2015
Dobrý den,je možno zakoupit náhradní mísu na remosku originál R 11 2 litrovou příkon 400W/mám ji asi 40 let/.Mohu použít náhradní mísu M 17 průměr 24 cm/já jsem naměřil 25 cm/.Děkuji za odpověd.

Re: remoska R 11 originál

Team Remoska
05.08.2015
to [mira] Dobrý den, k elektrické pečící míse zn. REMOSKA® R11 ORIGINAL jste si správně vybral na našem e-shopu náhradní mísu M17, můžete si ji bez obav objednat.

topné těleso

Helena Mlčochová
04.08.2015
Dobrý den, chci se zeptat jaký typ topného tělesa je použit ve víku remosky Remoska® R22TS GRAND Teflon® Select Champagne Gold. Tyčové (pevné) nebo korálkové? Děkuji.

Re: topné těleso

Team Remoska
04.08.2015
to [Helena Mlčochová] Dobrý den paní Mlčochová, u nových modelů elektrické pečící mísy zn. REMOSKA® R22TS GRAND Teflon® Select je použita tyčová topná spirála.

Remoska se sklem

Milan
31.07.2015
Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude v prodeji remoska, která má ve víku sklo. Předem děkuji za odpověď.

Re: Remoska se sklem

Team Remoska
31.07.2015
to [Milan] Dobrý den pane Milane, u nových modelů elektrické pečící mísy zn. REMOSKA® skleněný průzor není. U starých modelů nás zákazníci upozorňovali, že pod skleněným průzorem ve víku bývala nižší teplota a připravovaný pokrm byl uprostřed méně propečený, než na okrajích. Proto jsme se rozhodli u nového modelu el. pečicí mísy REMOSKA® R21 ORIGINAL Teflon® a REMOSKA® R22 GRAND Teflon® skleněný průzor z víka odstranit. Naši zákazníci ale píší, že jim skleněný průzor ve víku prostě chybí. Z toho důvodu zvažujeme v budoucnosti výrobu obou variant. Bude tedy pouze na zákaznících samotných, zda se rozhodnou pro variantu víka bez skla nebo se skleněným průzorem.

topná spirála

Helena
30.07.2015
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá vyměnit korálková topná spirála v Remosce typu R1202 za pevnou topnou spirálu. Remoska mi stále vyhazuje pojistky (pokaždé když s víkem pohnu či otočím) a je zřejmé, že to způsobují právě ty korálky. Stejný problém má i moje tchýně (remosku má zhruba stejně dlouho jako já, což je asi 3-4 roky). Děkuji. Helena

Re: topná spirála

Team Remoska
31.07.2015
to [Helena] Dobrý den Heleno, topnou spirálu Vám na Vaší elektrické pečící míse zn. REMOSKA® R1202 vyměníme. Zašlete nám víko k opravě na naši adresu: REMOSKA s.r.o., Markova 1768, 744 01 Rožnov pod Radhoštěm spolu s průvodním dopisem a s telefonickým kontaktem na Vás. Opravené víko Vám zašleme zpět na dobírku Českou poštou.

Remoska-kabel

Kamila B.
29.07.2015
Dobrý den,Remosku(ještě s průhledným víkem) používám už skoro 20let,od svých 18-tin kdy jsem se vdala a začínala vařit. Měla ji už i moje maminka a já ji vždy chtěla taky,tatínek mi ji koupil ke svatbě, takže mám k ní i citový vztah.Nic v domácnosti by mi nechybělo víc než ona.Dnes už v ní vaří i moje dcera která je začátečníce,jenže v rukojeti přívodního kabelu je asi špatný kontakt,nejdříve vypínač problikával,musel se kabel různě natáčet, teď se už nerozsvítí vůbec. Jsme z toho obě zoufalé, remoska je náš poklad.Prosím dá se tato závada opravit? S pozdravem Kamila.

Re: Remoska-kabel

Team Remoska
30.07.2015
to [Kamila B.] Dobrý den paní Kamilo, těší nás, že je pro Vás Remoska nepostradatelná a stala Vám ve Vaší domácnosti tak věrnou pomocnicí. S největší pravděpodobností se bude jednat o vadný přívodní kabel. Zašlete nám víko spolu s průvodním dopisem a telefonickým kontaktem na naši adresu: REMOSKA s.r.o., Markova 1768, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm, přívodní kabel Vám vyměníme a zašleme Vám jej zpět na dobírku Českou poštou.

dotaz

Jarmila
28.07.2015
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možné v remosce s teflonovým povrchem smažit řízky nebo květák?Kolik mohu použít oleje?Děkuji.

Re: dotaz

Team Remoska
28.07.2015
to [Jarmila] Dobrý den, v elektrické pečící míse REMOSKA® můžete smažit i řízky, počítejte ale s tím, že doba přípravy bude delší, než kdyby jste je smažila standardně na pánvičce.

stara remoska s novym víkem

Tomáš Michna
27.07.2015
Dobrý den, ve sklepě u rodičů jsem našel starou remosku grand, ale vyhazuje mi pojistky. Rad bych se zeptal zda se dá opravit, případně jestli pasují nova vika i na stare kusy. Díky za odpověď

Re: stara remoska s novym víkem

Team Remoska
28.07.2015
to [Tomáš Michna ] Dobrý den, víka nových modelů elektrické pečící mísy zn. REMOSKA® není možné použít na staré modely pečících mís. Nefunkční víko staré Remosky zašlete na naše servisní oddělení, kolegové závadu opraví. Spolu s víkem zašlete prosím i průvodní dopis s popisem závady a s telefonickým spojením na Vás. Opravené víko Vám zašleme zpět na dobírku Českou poštou. Adresa servisního oddělení je: REMOSKA s.r.o., Markova 1768, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm.

Mísa hluboká

Jan Mynář
22.07.2015
Mám Remosku R1102 Teflon. Potřebuji náhradní mísu. Je pro tento typ vhodná mísa co uvádíte v nabídce:M17 Mísahluboká pro ORIGINÁL tEFLON R Clasic,(24cm,2l, výška9cm) v ceně 760kč ? Je ji možno objednat? Jan Mynář

Re: Mísa hluboká

Team Remoska
23.07.2015
to [Jan Mynář] Dobrý den, pro Vaši elektrickou pečicí mísu Remoska® R1102 ORIGINAL Teflon® jste zvolil správnou náhradní mísu M17 Mísa hluboká ORIGINAL Teflon®. Tuto mísu si můžete objednat přímo na našem e-shopu nebo e-mailem na adrese: info@remoska.cz.

Stojan

Dan Drahy
15.07.2015
Dobrý den, po reklamaci remosky (kabelu) mi nedorazil stojan na mou remosku, který jsem přikládal. Je tedy možné dokoupit nějaký na tuto remosku? http://www.remoska.cz/produkty/eshop/remoska-s-povrchovou-upravou-teflon/r22-grand-teflon-classic/19.html ? Děkuji za odpověď. Nikde tu nevidím stojan pro tento typ, aby se na tom nevyklala nebo stojan nebyl moc malý.

Re: Stojan

Team Remoska
16.07.2015
Dobrý den, zašlete prosím na náš e-mail: info@remoska.cz o jaký typ stojanu jste přišel (k typu R22 nebo R21?) a my Vám ho zašleme. Děkujeme

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách