Poradna

Rady a tipy

nahradna misa pre Grand

Iveta Krakovská
03.09.2018
Dobrý deň, chcela by som sa, prosím, opýtať, či je možné kúpiť aj hlbokú misu pre remosku Grand, ale bez teflónového povrchu. Ďakujem za odpoveď.

Re: nahradna misa pre Grand

Team Remoska
04.09.2018
to [Iveta Krakovská] Dobrý den, paní Krakovská, děkujeme Vám za Váš dotaz. V tuto chvíli nejsou vyrobeny, zkontaktujte se s námi na naší e-mailové adrese objednavky@remoska.cz . Jak budou mísy vyrobeny, zašleme Vám ji. Přejeme Vám hezký den.

Dotaz

Lenka Svobodová
02.09.2018
Dobry den, obracim se na vas s dotazem, zda je jeste nejaka nadeje sehnat nizkou misu k staremu typu remosky s hornim prumerem 25 cm. Hloubka 5-6 cm. Typ remosky bohuzel neznam. Dekuji predem za jakoukoli odpoved.Lenka Svobodova

Re: Dotaz

Team Remoska
03.09.2018
to [Lenka Svobodová] Dobrý den, paní Svobodová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Nízkou mísu již nevyrábíme a vyrábět nebudeme. Nikdo jiný tyto mísy nevyrábí; podívejte se např. na Aukro, jestli náhodou někdo nenabízí k prodeji. Přejeme Vám hezký den.

připomínka k bezpečnosti remosky

Jana Kubíková
31.08.2018
S Remoskou jsem spokojená, peče báječně, ale má jednu vadu. V rukojeti se sráží pára, při zvednutí víka se spálím a při otočení z ní vytéká horká voda. Musím použít rukavici, která je vždycky celá mokrá. Bojím se elektrického probíjení. Je moje remoska opravdu bezpečná? U staré remosky, kterou jsem měla dřív, tento problém nebyl.

Re: připomínka k bezpečnosti remosky

Team Remoska
31.08.2018
to [Jana Kubíková] Dobrý den, paní Kubíková, děkujeme Vám za Váš dotaz. S největší pravděpodobností jste při manipulaci s víkem zavadila nebo lehce poškodila spodní víko - stačí jen nepatrné poškození - víko pak dostatečně netěsní a přebytečná pára neodchází dutými ventily v pečícím víku a sráží se v rukojeti. Další možnou příčinou je to, že máte duté šrouby v pečícím víku ucpány nečistotami a mastnotami - doporučujeme "protáhnout" šroub - ideální je na to klasická dřevěná špejle. Další možnou příčinou je velké množství vody v remosce při pečení - např. masa. Pokud nepomůže protažení dutých šroubů, snížení vody v pečící míse při pečení, pak Vám doporučujeme zaslat pečící víko na naše servisní oddělení. Kolegové jej přeměří, přezkoušejí a případně vymění poškozené spodní víko. Adresa našeho servisního oddělení je: REMOSKA s.r.o., Markova 1768, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm. Do průvodního dopisu uveďte, prosím, Vaši zpětnou adresu, číslo Vašeho mobilního telefonu a stručný popis závady. Přejeme Vám hezký den.

remoska s okénkem - nedopékání

Radovan Seidl
25.08.2018
Dobrý den. V návodu k remosce se píše Dříve docházelo k „nedopečení“ pokrmů uprostřed (pod sklem), zatímco na okrajích byly pokrmy upečené (doporučovalo se zakrytí alobalem). REMOSKA® s víkem bez skla peče i uprostřed rovnoměrně a po celé ploše. Je tento problém "nedopečení" u nových remosek s okénkem vyřešen, nebo ještě přetrvává? Stále se totiž nemohu rozhodnout zda koupit tu s okénkem, nebo bez. Děkuji, s pozdravem Radovan Seidl

Re: remoska s okénkem - nedopékání

Team Remoska
27.08.2018
to [Radovan Seidl] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na podobný dotaz "S okénkem nebo bez" jsme odpovídali dne 16. 8. 2018. (Viz. odpověď níže). Přejeme Vám hezký den.

Remoska R11

Petra Kozielová
24.08.2018
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda některá z Vašich novějších remosek lze použít společně s mísou ze staré remosky R11. Děkuji.

Re: Remoska R11

Team Remoska
27.08.2018
to [Petra Kozielová] Dobrý den, paní Kozielová. Děkujeme Vám za Váš dotaz. Již několikrát jsme zde v odpovědích níže uváděli, že nové modely R21, které vyrábíme od roku 2013, nejsou kompatibilní s dříve vyráběnými modely. Nový model má jiný průměr mísy/pečícího víka a je zde jinak technicky vyřešeno dosednutí pečícího víka na mísu. K míse M17- mísa pro R11 Remoska® ORIGINAL - nelze použít pečící víko modelu R21 Remoska® ORIGINAL. Přejeme Vám hezký den.

poškrábaná mísa

Iveta
22.08.2018
Pěkný večer, díky nepřemýšlení jsme poškrábali mísu s teflonovým povrchem.¨ Předpokládám, že je mísa už k ničemu a neměli bychom jí už dál používat. Ale raději se Vás zkouším zeptat, co teď? děkuji Vám za odpověď

Re: poškrábaná mísa

Team Remoska
27.08.2018
to [Iveta] Dobrý den paní Iveto, děkujeme Vám za Váš dotaz.Nepřilnavý povrch zn. Teflon® je náchylný na poškrábání, škrábance - na toto upozorňujeme naše zákazníky v Návodu k použití, kde jim doporučujeme opravdu používat teflonové nebo dřevěné náčiní bez ostrých hran. V žádném případě nedoporučujeme v remosce pokrm porcovat, krájet apod. Poškozená mísa se nedá znovu povrchově ošetřit, cena za opískování, chemické odmaštění a nový nástřik nepřilnavé vrstvy zn. Teflon® by byla vyšší než pořízení nové mísy. Je otázkou, jak dalece je povrch mísy poškozen. Ideální by bylo vidět poškození alespoň na zaslané fotografii. Zkontaktujte se, prosím, se mnou na e-mailové adrese: hlobilova@remoska.cz , děkuji. Přeji hezký den Lenka z Remosky

Stara remoska

Daniel
22.08.2018
Dobry den, mame staru remosku TYP-HU02. Bolo by mozne zakupit k nej teflonovu misu a stojan? Ak ano, aky typ misy a ktory stojan k nej a kolko stoji postovne+balne na Slovensko? Resp. je mozne zakupit niekde tieto doplnky?Za odpoved vopred dakujem! Daniel

Re: Stara remoska

Team Remoska
27.08.2018
to [Daniel] Dobrý den, Danieli, děkujeme Vám za Váš dotaz. K remosce typu HUT Vám můžeme nabídnout náhradní pečící mísu M17 s nepřilnavým povrchem zn. Teflon® : http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-misy-/m17-misa-hluboka-pro-original-teflon-classic/11.html Tato remoska se vyráběla v padesátých letech v Čechách, naše společnost vznikla až v roce 1994. Na remosku HUT nemáme žádné náhradní díly, ani stojánek. Obávám se, že originál stojánek k této míse neseženete. Na našem e-shopu můžete zakoupit stojan S21: http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-stojany-/s21-stojan-pro-original-teflon/22.html Není to originální stojan, ale mísa se do něj vejde. Přejeme Vám hezký den.

neodopečené těsto

Jana Richtrová
17.08.2018
Dobrý den, koupila jsem si novou teflonovou remosku. Maso se v ní peče skvěle, ale při pečení dortového korpusu nebo "zemlbáby" jsem měla vršek prakticky spálený (i když jsem ho průběhu pečení přikryla pečícím papírem) a spodek byl neupečený. Nakonec jsem musela obsah vyklopit a dát ho do remosky obráceně, aby se dopekl i z druhé strany. To ale přeci není řešení. Podotýkám, že nádoba remosky byla plná do poloviny. U staré hliníkové remosky se mi to nestávalo. Kde dělám chybu? Děkuji za radu. J. Richtrová

Re: neodopečené těsto

Team Remoska
22.08.2018
to [Jana Richtrová] Dobrý den,paní Richterová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Zákazníci byli zvyklí starou hliníkovou mísu vždy vymazat důkladně olejem a vysypat moukou a TO JE U MÍSY S NEPŘILNAVÝM POVRCHEM TEFLON® CHYBA. Elektrickou pečicí mísu Remoska® s nepřilnavým povrchem Teflon® NEVYSYPÁVAT MOUKOU a mísu VYMAZAT JEN MALÝM KOUSKEM MÁSLA NEBO TUKU. Pokud mísu s nepřilnavým povrchem Teflon® vymažete a vysypete, vytvoříte tak v míse "film", díky kterému je odvod tepla z mísy na koláč/buchtu snížen a koláče/buchty jsou pak ze spodní strany nepropečené. Po cca 15 až 20-ti minutách položte na koláč nebo buchtu kolečko alobalu nebo pečicího papíru. Určitě se Vám koláče povedou. Přejeme Vám hezký den.

Rozdíl mezi materiály a výkonností

Jana
16.08.2018
Dobrý den, rozdíl mezi materiály Teflon Classic a Teflon Select byly již vysvětleny. Zajímá mě, zda-li údržba odolnějšího třívrstvého materiálu Select má nějaký vliv jednak na čištění (je-li stejné jako u zrcadlového povrchu) a jednak na výkonnost pečení. Moje stará remoska R11 Orig. měla výkon 475W, proč jsou nové menší remosky s výkonem pouze 400W? Děkuji předem za fundovanou odpověď.

Re: Rozdíl mezi materiály a výkonností

Team Remoska
20.08.2018
to [Jana] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Nepřilnavý povrch zn. Teflon® Select je odolnější; čištění povrchu je stejné jako u remosky s nepřilnavým povrchem zn. Teflon® Classic - mísu nechat odmočit s kapkami saponátu a vytřít jemnou stranou mycí houbičky. Horní strana pečícího víka s tímto nepřilnavým povrchem se bude ošetřovat asi lépe než leštěný zrcadlový povrch pečícího víka s nepřilnavým povrchem zn. Teflon® Select. U nově vyráběných modelů R21 a R22 je oproti původním modelům R11 a R12 jinak technicky vyřešen dosed pečícího víka na mísu. Přenos tepla z pečícího víka na mísu je lepší, proto jsme mohli snížit příkon u nových modelů tak, aby v pečící míse byla zachována ideální teplota pro pečení. Přejeme Vám hezký den.

PŘÍVODOVÝ KABEL

Marcela
14.08.2018
Dobrý den, nevhodným skladováním remosky se mi podařilo zlomit přívodový kabel, došlo i ke zkratu. Chci se zeptat, zda jde tato závada opravit a pokud ano, jaká je přibližná cena této opravy a jestli musím víko poslat, nebo máte smluvní servis v okolí Zlína. Předem děkuji za odpověď.

Re: PŘÍVODOVÝ KABEL

Team Remoska
16.08.2018
to [Marcela] Dobrý den, paní Marcelo, děkujeme Vám za Váš dotaz. Zkontaktujte se s námi, prosím, na naší e-mailové adrese: info@remoska.cz . Cena za opravu se bude lišit, pokud se bude jednat o nový nebo starý model remosky. Děkujeme a přejeme hezký den.

S okénkem nebo bez

Hájková
14.08.2018
Dobrý den, po mnohahodinovém hledání v recenzích a radách stále nevím, zda je "lepší" remoska bez okénka nebo s ním. Proto se obracím přímo na Vás jako na výrobce. Chleba péct nechci, jde mi o kategorii "maso, buchty". Bude propečeno i pod okénkem ? Nebo bude nutné udělat nějaká "opatření" ? Že se okénko zkraje zamlží, je jasné, ale kapky vody se vysráží, takže by okénkem mělo být "dostatečně" vidět dovnitř ? Moc děkuji a věřím, že Vaše odpověď opravdu pomůže v rozhodování.

Re: S okénkem nebo bez

Team Remoska
16.08.2018
to [Hájková] Dobrý den, paní Hajková, děkujeme Vám za Váš dotaz.Jednoznačně nelze říci, zda je lepší remoska bez okénka nebo s okénkem, nicméně u remosky bez okénka ve víku je teplota rovnoměrněji rozložena po celém víku. Záleží na každém, jaký model mu bude více vyhovovat, zda s okénkem v pečícím víku - aby dovnitř "viděl", nebo bez něj. Já osobně používám oba modely a rozdíly jsou podle mne v podstatě minimální. Z vlastní zkušenosti ale vím, že jakékoliv pečení v remosce je ovlivněno mnoha faktory - množství vody, které umístíme při pečení masa do mísy, množství vody, které je v mase samotném a při pečení se uvolní do pečící mísy, druh masa, množství masa, které do pečící mísy uložíte - to vše ovlivní pečení. Čím více vody, tím delší doba pečení - maso se spíše dusí. Proto já sama dávám při pečení masa do mísy jen minimum vody. U pečení koláčů, kynutých buchet, litých těst zase záleží na tom, jaké množství těsta se do pečící mísy vloží. Doporučím Vám řídit se pokyny, které jsou uvedeny v Návodu k použití a plnit při pečení koláčů pečící mísu po šrouby, kterými jsou přichyceny ucha na pečící míse. Sama potom používám při pečení koláčů v diskuzích a radách několikrát zmiňované "kolečko z alobalu nebo pečicího papíru", které umístím cca po 10-ti minutách na povrch koláče. Koláč je upečen rovnoměrně po celé ploše - toto používám jak u pečícího víka s okénkem, tak bez něj. Pokud nebudete mít potřebu "nahlížet" do remosky, pak bych Vám na pečení masa a koláčů doporučila remosku bez okénka v pečícím víku. Jak jsem psala v úvodu mé odpovědi, volba je ale na Vás, jaká remoska Vám bude více vyhovovat. Ať zvolíte remosku s okénkem v pečícím víku nebo bez něj, určitě budete s pečením v remosce spokojena a remoska se stane Vaši věrnou pomocnicí :-) . Přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky.

topné těleso R11

Jiří Špaček
13.08.2018
Dobrý den,mám remosku R11, u které nehřeje topné těleso -470W. Nechá se sehnat nové nebo existuje jiná náhrada. Děkuji.

Re: topné těleso R11

Team Remoska
13.08.2018
to [Jiří Špaček] Dobrý den, pane Špačku, děkujeme Vám za Váš dotaz. Můžeme Vám zaslat náhradní korálkovou spirálu, upozorňujeme však, že elektrická pečící mísa spadá do kategorie I a všechny opravy a zásahy by se měly provádět v autorizovaném servisním středisku. Kontaktujte se s námi na info@remoska.cz, případně telefonicky na telefonním čísle 556 802 601. Přejeme Vám hezký den.

Hliníková remoska

Anna Kadlečková
12.08.2018
Dobrý den, nevite, jestli je bezpečne používat klasickou starou remosku po babičce z hliníku? Děkuji!

Re: Hliníková remoska

Team Remoska
13.08.2018
to [Anna Kadlečková] Dobrý den, paní Kadlečková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Já osobně bych se remosky nebála. Doporučím Vám jen, abyste v remosce neuchovávala kyselé potraviny. Při pečení koláčů apod. používejte pečící papír. Přeji Vám hezký den Lenka z Remosky

víko remosky

Marie Dvořáková
05.08.2018
Dobrý den, bohužel mi upadlo na zem víko velké remosky R22 grand a mírně se zdeformovalo na hraně asi 2cm. Opatrně jsem to vyrovnala a zdálo se být vše v pořádku. Nyní však při pečení se rukojeť víka zahřívá tak, že nejde vzít do dlaně a při zvednutí z něj ukápne voda. Obávám se, že budu muset koupit víko nové. Prosím o Váš názor a cenu nového víka. Děkuji a zdravím, Dvořáková

Re: víko remosky

Team Remoska
06.08.2018
to [Marie Dvořáková] Dobrý den, paní Dvořáková, děkujeme Vám za Váš dotaz.Vlivem mechanického poškození víka, které nemusí být ani na první pohled patrné, může dojít k tomu, že pečící víko nedoléhá na stěnu mísy tak, jak má a přebytečná pára z mísy, vznikající při pečení, není odváděna výpustnými ventily ve víku, nýbrž se sráží v držadle - proto je držadlo horké a kape z něj voda. Prosím, zašlete víko na naše servisní oddělení co nejdříve, my Vám ho opravíme. Bohužel nejsem schopna takto odhadnout cenu za opravu, kolegyně ze servisního oddělení Vám cenu sdělí před provedením opravy telefonicky. Přejeme Vám hezký den.

oprava remosky

Vladimíra Frgálová
04.08.2018
Dobrý den, asi před 5 lety jsme zakoupili mamince remosku, ale ta přestala teď fungovat. Je někde poblíž Brna nebo Olomouc, či Prostějova vaše prodejna či nějaký servis, kde by jsme mohli dát remosku opravit. Děkuji Vlaďka z Vyškova

Re: oprava remosky

Team Remoska
06.08.2018
to [Vladimíra Frgálová] Dobrý den, Vlaďko, děkujeme Vám za Váš dotaz. Bohužel, žádnou smluvní opravnu ve vašem okolí nemáme. Zašlete prosím víko remosky na naše servisní středisko spolu s popisem závady, zpětnou adresou a mobilním telefonním číslem na adresu: REMOSKA s.r.o., servisní oddělení, Markova 1768, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm. Víko opravíme a zašleme Vám je na dobírku zpět. Pokud si přejete znát částku za opravu před samotným provedením opravy, pak prosím uveďte tento požadavek do průvodního dopisu - kolegyně Vám cenu sdělí telefonicky před provedením opravy. Přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky.

Teflon® Select

Františka Slavíčková
02.08.2018
Dobrý den, pochopila jsem správně, že u modelů s okénkem nelze zakoupit variantu s povrchem Teflon® Select - silnějším a odolnějším povrchem?

Re: Teflon® Select

Team Remoska
03.08.2018
to [Františka Slavíčková] Dobrý den, paní Slavíčková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Elektrickou pečící mísu zn. Remoska® s okénkem v pečícím víku v barevném provedení Teflon® Select můžete zakoupit u našich obchodních partnerů, kteří tyto modely nabízí na svých e-shopech - například Mall.cz, Alza.cz, Značkové nádobí.eu a podobně. Přejeme Vám hezký den.

remoska R22, 4l

Petra Menšíková
30.07.2018
Dobrý den, vlastním remosku typ: R22 4l. Potřebovala bych koupit mísu k této remosce. Ale na stránkách nemůžu tento typ najít. Poradíte mi, prosím, jestli na remosku R22 o obsahu 4l můžu dokoupit jinou mísu, tak aby seděla k mému víku? Děkuji Petra Menšíková

Re: remoska R22, 4l

Team Remoska
31.07.2018
to [Petra Menšíková] Dobrý den, paní Menšíková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na našem e-shopu můžete zakoupit náhradní pečící mísu M22 Mísa s uchy pro GRAND Teflon® Classic zde :http://www.remoska.cz/produkty/eshop/nahradni-misy-a-doplnky/nahradni-misy-/m22-misa-s-uchy-pro-grand-teflon-classic/21.html Cena je 1 050,- Kč. Přejeme Vám hezký den.

dotaz z Kanady

Vaclav Nykodym
28.07.2018
MAME REMOSKU KOUPENOU KDYSI NA VASEM ZASTUPITELSTVI V KANADE MODEL Z ROKU 1998 ALE NA 110 VOLTU SPIRALA VE VIKU PRESTALA TOPIT DA SE U VAS SEHNAT JAKO NAHRADNI DIL NEBO OPRAVIT? KAZDE 2 ROKY NEKDO Z RODINY JEDE DO CZ. DCERA MA TAKE ZAJEM O NOVOU REMOSKU (nebo jakykoliv model). JE JESTE K DOSTANI NA 110 (KANADA/USA/MEXIKO etc. ) Voltu? Dekujeme za odpoved a prejeme prijemne leto! Vaclav a Sarka

Re: dotaz z Kanady

Team Remoska
30.07.2018
to [Vaclav Nykodym] Dobrý den, pane Nykodýme, děkujeme Vám za Váš dotaz. Náhradní topné spirály na dříve vyráběné modely na 110 V máme stále skladem. Elektrickou pečící mísu Vám vyrobíme na zakázku na 110 V. V případě potřeby se s námi zkontaktujte na naší e-mailové adrese: info@remoska.cz. Přejeme Vám hezký den do Kanady.

Vypínač

Marek
27.07.2018
Dobrý den, zhruba po roce mi na remosce R22 odešlo tlačítko. Je možné se dozvědět výrobce a typ tlačítka, abych si jej mohl koupit i v Polsku? Nechce se mi řešit záruční opravu, kvůli korunové záležitosti.

Re: Vypínač

Team Remoska
30.07.2018
to [Marek] Dobrý den, Marku, děkujeme Vám za Váš dotaz. Pokud si nepřejete zasílat pečící víko Vaší Remosky na záruční opravu na naše servisní oddělení, pak mi, prosím, zašlete Vaši adresu a my Vám vypínač pošleme zdarma v obálce. E-mailová adresa: hlobilova@remoska.cz . Děkuji a přeji Vám hezký den. Lenka z Remosky

remoska 12 grand

Marcela Cveková
19.07.2018
Vlastním remosku R12 grand, ale přetrhla se mi spirála umístěna ve víku. Je možné sehnat náhradní spirálu? Příkon remosky je 652W. Děkuii za informaci. Cvekovvá

Re: remoska 12 grand

Team Remoska
20.07.2018
to [Marcela Cveková] Dobrý den, paní Cveková, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano náhradní topnou spirálu pro elektrickou pečící mísu R12 Remoska® GRAND máme na našem servisním středisku k dispozici. Kontaktujte se s námi, prosím, telefonicky nebo prostřednictvím e-mailové adresy: objednavky@remoska.cz. Přejeme Vám hezký den.

dotaz

Lucie Ryvolová
17.07.2018
Dobrý den, měli jsme léta starou hliníkovou remosku, byli jsme spokojeni. Ráda bych pořídila novou, ovšem v žádném případě ne s teflonovým povrchem(bez ohledu na to, co všechno splňuje, mi rozhodně tento materiál na žádném nádobí do kuchyně nesmí). Je nebo bude v budoucnu možné si takovou variantu zakoupit? Jistě bych nebyla jedniný zákazník... Děkuji Ryvolová

Re: dotaz

Team Remoska
20.07.2018
to [Lucie Ryvolová] Dobrý den, paní Ryvolová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Naše společnost Remoska s.r.o. vyrábí elektrickou pečící mísu s nepřilnavým povrchem zn. Teflon®. V současné době o změně materiálů neuvažujeme. Přejeme Vám hezký den.

čištění

Petra Polanská
12.07.2018
Dobrý den! Jak mám prosím správně čistit remosku, ať si ji neponičím? Jarem mi to nejde. Na horním víku mastné připáleniny.

Re: čištění

Team Remoska
13.07.2018
to [Petra Polanská] Dobrý den, paní Polanská, děkujeme Vám za Váš dotaz. Horní část víka je vyrobena z nerezového materiálu se zrcadlovou vrstvou. Hnědé skvrny na víku doporučujeme čistit čistícími přípravky na nerezové materiály bez abrazivních částí. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit osvědčený čistič na nerez 3v1 Denkmit, který se vyznačuje vysokou účinností, zároveň však šetrností k čištěnému povrchu. Je jemný a na čištěném povrchu nezanechá škrábance. Nikdy však k odstranění nečistot nedoporučujeme používat čistící prášky nebo drsnou plochu mycí houbičky, které by horní víko poškrábaly. Přejeme Vám hezký den.

Topná spirála

Jan Kuřitka
12.07.2018
Dobrý den. Jaká je v remosce R22 F Remoska® GRAND Teflon® Classic topná spirála? Jsou tam ještě ty korálky a nebo něco jiného? Předem děkuji za odpověď.

Re: Topná spirála

Team Remoska
12.07.2018
to [Jan Kuřitka] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. U nových modelů, které vyrábíme od roku 2013, montujeme do pečícího víka topnou spirálu tyčovou. Přejeme Vám hezký den.

oprava remosky

Olga
10.07.2018
Dobrý den, mám remosku HUT 02 a přestala hřát. Chtěla jsem se zeptat jestli tento typ jde ještě opravit a zda by se vyplatilo ji poslat k vám na opravu. Předem moc děkuji za odpověď.

Re: oprava remosky

Team Remoska
11.07.2018
to [Olga ] Dobrý den, paní Olgo, děkujeme Vám za Váš dotaz. Remosku typu HUT bohužel na našem servisním středisku neopravujeme, nemáme na ni žádné náhradní díly. Přejeme Vám hezký den.

topná špirála

Ludmila
10.07.2018
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné u vás objednať topnú špirálu na Remosku Originál 500 - 500 W, ktorá má prívod elektriny na vrchnáku. Remoska má už možno aj 50 rokov. Ďakujem

Re: topná špirála

Team Remoska
11.07.2018
to [Ludmila] Dobrý den, paní Ludmilo, děkujeme Vám za Váš dotaz. Ano, topnou spirálu na remosku ORIGINAL 500 W můžete u nás objednat. Doporučila bych Vám objednat spirálu na Slovensku u VIVA servis SK http://www.vivaservis.sk . Přejeme Vám hezký den.

termostat

pavels
09.07.2018
Dobrý den, doplnil jsem si remosku vyrobeným termostatem, protože takovou verzi nevyrábíte což je škoda. Pečeme i na teploty 80-max teplota(cca160st). Elektronický termostat mi udržuje teplotu +- 5st. Uvažujete jako výrobce o verzi i s těmito teplotami a regulovatelným termostatem? Děkuji Pavel S.

Re: termostat

Team Remoska
11.07.2018
to [pavels] Dobrý den, Pavle, děkujeme Vám za Váš dotaz. O umístění termostatu na naše výrobky neuvažujeme. Přejeme Vám hezký den.

dotaz

Pícha
07.07.2018
Dobrý den, lze použít nový model pečícího víka na staré mísy? Nová mísa ke starému pečícímu víku asi nejde? Děkuji.

Re: dotaz

Team Remoska
11.07.2018
to [Pícha] Dobrý den, pane Pícho, děkujeme Vám za Váš dotaz. Nové modely nejsou s těmi dříve vyráběnými kompatibilní. Nové modely mají jiný průměr mísy a mají jinak řešeno uložení pečícího víka na mísu. Není možné použít nové pečící víko ke staré míse a samozřejmě to nebude fungovat i v případě, že byste chtěl ke starému pečícímu víku použít novou mísu. Přejeme Vám hezký den.

Prumer

Rykrova
30.06.2018
Dobry den, rada bych se zeptala kde se meri prumer misy, zda ve spodni casti nadoby a nebo nahore od okraje. Chci koupit nahradni dil misu na puvodni remosku TYP HUT. Dekuji Rykrova

Re: Prumer

Team Remoska
11.07.2018
to [Rykrova] Dobrý den, děkujeme Vám za Váš dotaz. Na remosku typu HUT můžete objednat na naše e-shopu tuto náhradní mísu: M17 Mísa hluboká pro ORIGINAL Teflon® Classic. Přejeme Vám hezký den.

remoska s okienkom alebo bez okienka

Monika
28.06.2018
Dobrý deň, na pečenie chleba odporúčate remosku s okienkom alebo bez? Mám v pále kúpiť R22F ale neviem ci s okienkom alebo bez. Čítala som aj recenziu, ze práve stred pod okienkom sa neprepečie rovnomerne. Aký je váš názor. Ďakujem vopred.

Re: remoska s okienkom alebo bez okienka

Team Remoska
29.06.2018
to [Monika] Dobrý den, Moniko, děkujeme Vám za Váš dotaz. Já sama peču v remoskách kváskový chleba a doporučím Vám na jeho pečení si zakoupit model s okénkem. Chleba má díky okénku v pečícím víku remosky "více" místa. Chleba se bez problémů v remosce s okénkem v pečícím víku upeče, pokud byste měla pocit, že není nahoře dostatečně propečený, pak na posledních cca 10-15 minut přiložte na povrch chleba kolečko z alobalu. Chleba vkládám do studené remosky a peču podle velikosti chleba cca 45 až 50 minut i více. Přeji Vám hezký den Lenka z Remosky.

R22 F Remoska® GRAND Teflon® Classic

Helena Bednářová
28.06.2018
Dobrý den, jde u remosky s okénkem (R22 F Remoska® GRAND Teflon® Classic) zvolit barevnou variantu víka (třeba Champagne) nebo remosku vyrábíte stabilně pouze v jedné barevné variantě? Děkuji předem za odpověď. Srdečně zdraví Helena Bednářová

Re: R22 F Remoska® GRAND Teflon® Classic

Team Remoska
29.06.2018
to [Helena Bednářová] Dobrý den, paní Bednářová, děkujeme Vám za Váš dotaz. Elektrickou pečící mísu zn. Remoska® model R22 F Remoska® GRAND Teflon® Select v barvě Champagne Gold zakoupíte u našich obchodních partnerů např. Mall, Alza, Značkovenadobi.eu a pod., vyrábíme je pro ně v této chvíli v limitované edici. Přejeme Vám hezký den.

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách