Poradna

Rady a tipy

dotaz

Vyčesalová
02.03.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda i do této remosky http://www.esbirky.cz/detail/332342/ , kterou má moje maminka od roku 1964, lze koupit mísu s teflonovým povrchem? Maminka nedá na Remosku dopustit a o její kvalitě svědčí dlouhá desetiletí více méně nepřetržitého provozu v její domácnosti..... Děkuji za odpověď. Vyčesalová

Re: dotaz

Team Remoska
04.03.2013
to [Vyčesalová] Dobrý den, mísy, které nabízíme na našem e-shopu pasují i ke starším typům.

Předmět

Jméno
24.02.2013
dobry den, zakoupila jsem jsi vetsi remosku a chtela bych se zeptat, zda se da vlozit mensi zapekaci keramicka miska nebo talir a jidlo tak ohrat, nebo zapect. Memuze dojit k poskozeni remosky? Dekuji R.U.

Re: Předmět

Team Remoska
26.02.2013
to [Jméno] Dobrý den, do el. pečící mísy Remoska® můžete vkládat zapékací misky. Aby jste zabránila poškození teflonové vrstvy na dně mísy, můžete na dno vložit pečící papír.

Remoska AL Teflon

Ivan
13.02.2013
Prosím o srovnání + a - mezi remoskou teflonovou a hliníkovou, zvláště, když cena obou je stejná. Děkuji.

Re: Remoska AL Teflon

Team Remoska
14.02.2013
to [Ivan]Dobrý den,výhody teflonové el.pečící mísy Remoska® Teflon® jsou: Potraviny lze připravovat bez použití oleje nebo tuku,při přípravě masa nepodléváme vodou a při pečení koláčů se mísa nemusí vymazávat ani vysypávat moukou. Nevýhodou el.pečící mísy Remoska® je, že se musí dávat pozor na poškození teflonové vrstvy (nepoužívat ostré předměty). El.pečící mísa Remoska® Hliník je lepší na pečení koláčů, i když se musí vymazávat a vysypávat moukou. Nevýhodou je, že při pečení masa se musí podlévat trochou oleje. Obecně lze říci, že rozdíly mezi těmito typy jsou minimální a záleží spíše na uživateli, kterému z materiálů dá přednost.

silikonové formy?

Lucie
31.01.2013
Dobrý den, chci se zeptat zda při pečení v silikonové formě stačí dát na dno remosky pečící papír?? Aby se mě ty formy nepřichytly, nemám s tím žádné zkušenosti, děkuji

Re: silikonové formy?

Team Remoska
01.02.2013
to [Lucie]Dobrý den,na dno můžete dát pečící papír, ale nic se nestane, když tam nebude. Silikonová forma se nesmí dotýkat pečícího víka.

teflonova remoska

bejbi
16.10.2012
Dobry den koupila jsem si novou teflonovou remosku a pri peceni klasickych buchet jsou ze spodu nedopecene skoro syrove a na vrchu spalene neni lepsi hlinikova nadoba??? babicka v ni pekla a byla sppokojena predem dekuji za odpoved

Re: teflonova remoska

Team Remoska
17.10.2012
to [bejbi]Dobrý den, je pravda, že buchty se lépe pečou v hliníkové míse. Aby bylo pečení rovnoměrné shora i ze spodu,doporučujeme po 10-15 minutách po začátku pečení, pokrm shora zakrýt kolečkem (o průměru mísy) vystřiženém z alobalu.

Vypnout vypínač při otevření víka?

Šárka
23.03.2012
Když se v průběhu pečení potřebuje otevřít víko, musí se vypnout vypínač na rukojeti nebo ho nechat zapnutý? Dále jak opéci maso po všech stranách, když topné těleso je ve víku?

Re: Vypnout vypínač při otevření víka?

Team Remoska
27.03.2012
to [Šárka] Hlavní vypínač není nutné vypnout. Teplo z víka je přenášeno i na dno mísy. Ale pokud se vám zdá maso ze spodní strany málo pečené, stačí otočit ...

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách