Poradna

Rady a tipy

teplota v remosce

Alena Bencová
10.03.2013
Dobrý den,¨ remosku používám několik desítek let, mám již třetí a jsem s ní velice spokojena. Peču v ní jak moučníky, tak maso. Ale nevím, jaká je asi teplota v remosce. Ptám se proto, že potřebuji svůj oblíbený moučník vyjímečně upéct v dvojnásobném množství, což by mohl být jeden plech do trouby. Ale jakou teplotu nastavit v horkovzdušné troubě? Poraďte prosím. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Alena

Re: teplota v remosce

Team Remoska
11.03.2013
to [Alena Bencová]Dobrý den, teplota v el. pečící míse zn. Remoska® je 160-180ºC. Horkovzdušnou troubu můžete nastavit na tyto teploty.

dotaz

Vyčesalová
02.03.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda i do této remosky http://www.esbirky.cz/detail/332342/ , kterou má moje maminka od roku 1964, lze koupit mísu s teflonovým povrchem? Maminka nedá na Remosku dopustit a o její kvalitě svědčí dlouhá desetiletí více méně nepřetržitého provozu v její domácnosti..... Děkuji za odpověď. Vyčesalová

Re: dotaz

Team Remoska
04.03.2013
to [Vyčesalová] Dobrý den, mísy, které nabízíme na našem e-shopu pasují i ke starším typům.

Remoska AL Teflon

Ivan
13.02.2013
Prosím o srovnání + a - mezi remoskou teflonovou a hliníkovou, zvláště, když cena obou je stejná. Děkuji.

Re: Remoska AL Teflon

Team Remoska
14.02.2013
to [Ivan]Dobrý den,výhody teflonové el.pečící mísy Remoska® Teflon® jsou: Potraviny lze připravovat bez použití oleje nebo tuku,při přípravě masa nepodléváme vodou a při pečení koláčů se mísa nemusí vymazávat ani vysypávat moukou. Nevýhodou el.pečící mísy Remoska® je, že se musí dávat pozor na poškození teflonové vrstvy (nepoužívat ostré předměty). El.pečící mísa Remoska® Hliník je lepší na pečení koláčů, i když se musí vymazávat a vysypávat moukou. Nevýhodou je, že při pečení masa se musí podlévat trochou oleje. Obecně lze říci, že rozdíly mezi těmito typy jsou minimální a záleží spíše na uživateli, kterému z materiálů dá přednost.

silikonové formy?

Lucie
31.01.2013
Dobrý den, chci se zeptat zda při pečení v silikonové formě stačí dát na dno remosky pečící papír?? Aby se mě ty formy nepřichytly, nemám s tím žádné zkušenosti, děkuji

Re: silikonové formy?

Team Remoska
01.02.2013
to [Lucie]Dobrý den,na dno můžete dát pečící papír, ale nic se nestane, když tam nebude. Silikonová forma se nesmí dotýkat pečícího víka.

Zadat dotaz:


Rádi Vám zodpovíme dotaz k našemu výrobku Remoska®. Vyplňte níže připravený formulář. E-mail nebude zveřejňován. Provozovatel si vyhrazuje právo mazat nevhodné příspěvky.

Kontrolní kód

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách