Poradna

177. FILÉ Z MOŘSKÉHO LOSOSA PŘÍRODNÍ


Remoskovou mísu vymastíme máslem, položíme do ní porce lososa po obou stranách osolené, pokapeme je citronovou šťávou a pečeme asi 10 minut. Pak přidáme na plátky nakrájená oloupaná rajčata, pokapeme máslem, posypeme petrželkou a necháme ještě asi 5 minut zapéct. Jako přílohu podáváme smažené bramborové lupínky nebo hranolky, brambory sypané petrželkou, salát a dílky citronu. Obměna: Rajčata můžeme podle obliby nepatrně posypat posekaným česnekem.

Ingredience

  • 3/4 lososa
  • sůl
  • 2 lžíce másla
  • 3 velká rajčata
  • petrželka
  • citron

Příprava jídla


Podobné recepty

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách