Poradna

291. JEHNĚČÍ NEBO KůZLEČÍ KHEBAB


Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a v remosce opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, papriky zbavené jadřinců a vše společně osmažíme. Zaprášíme moukou, opražíme, přidáme mletou papriku a podlijeme vývarem z kostí. K poloměkkému masu přidáme na kostky nakrájené brambory, žampiony, oloupaná rajčata, česnek utřený se solí, červené víno a dusíme do měkka. Podáváme s rýží nebo celozrnným chlebem.

Ingredience

  • 600 g jehněčího masa, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 2 středně velké cibule, 3 papriky, 4 rajčata, 3 větší brambory, 3 větší žampiony, sůl, pepř, 2 - 3 stroužky česneku, mletá paprika, vývar z kostí, hladká mouka, 1 dl červeného vína

Příprava jídla


Podobné recepty

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách