Poradna

372. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S HŘÍBKY A NIVOU

2 a více porcí
60 minut

Rozpis pro elektrickou pečicí mísu R21 Remoska® ORIGINAL Teflon®

Ingredience

  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 250 g hříbků nebo žampionů
  • 200 g anglické slaniny
  • 300 g nastrouhané nivy
  • 250 g těstovin
  • 1 pórek, kmín
  • sůl
  • pepř
  • 2 vejce
  • 1 smetana

Příprava jídla

Nejprve uvaříme těstoviny podle návodu. Mezitím do mísy od Remosky R21 ORIGINAL vlijeme olej a přidáme nakrájenou cibuli. Zapneme pečící víko a restujeme asi 10 minut. Dále vsypeme nakrájenou anglickou slaninu a nakrájené hříbky. Směs nesolíme, jen lehce posypeme kmínem. Restujeme dalších 15 minut. Poté vmícháme uvařené těstoviny, pórek nakrájený na kolečka a část nastrouhané nivy. Vše dobře promícháme a zalijeme směsí smetany s rozšlehanými vejci a solí. Pečeme 30 minut. Odklopíme pečící víko, vsypeme zbytek nastrouhané nivy a zapečeme ještě 5 minut.


Podobné recepty

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách