Poradna

382. VEPŘOVÉ KARBANÁTKY

2 a více porcí
60 minut

Věděli jste, že elektrická pečicí mísa zn. Remoska® umí upéct i křupavé karbanátky?

Ingredience

  • 400 g mletého vepřového masa
  • 1 rohlík
  • 2 vejce
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • 1 lžička vegety
  • máslo
  • strouhanka

Příprava jídla

Rohlík namočíme asi na 5 minut do vody. Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli a prolisujeme česnek. Rozehřejeme kousek másla, přidáme cibuli, prolisovaný česnek a necháme zesklovatět. Rohlík důkladně vymačkáme a rozmačkáme vidličkou. Do mletého masa přidáme rozmačkaný rohlík, cibuli s česnekem, vejce, koření a vše důkladně promícháme. Vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a vložíme do el.pečicí mísy Remoska®. Pečeme 45-55 minut. Podáváme s bramborovou kaší nebo s chlebem.


Podobné recepty

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách