Poradna

401. PEČENÝ ČAJ V REMOSCE


Vyzkoušejte PEČENÝ ČAJ Z REMOSKY ♥️

Ingredience

  • 2 kg ovoce
  • 1 kg cukru krystal
  • 2 citróny oloupané a nakrájené na kolečka
  • koření (hřebíček, skořice, anýz)
  • 2 dcl rumu, vodky, griotky (záleží na vás samotných jak moc „vytuněný“ ;-) chcete mít pečený čaj …)

Příprava jídla

Ovoce můžete zpracovat jak čerstvé tak i mražené. Pečený čaj bude nejchutnější, pokud budete kombinovat různé druhy ovoce např.: jablka, hrušky, jahody, maliny, borůvky, rybíz, ostružiny, meruňky, broskve, třešně, hroznové víno, brusinky, višně, brusinky, švestky a pod.. Všechny ingredience jsme vložili do remosky a za občasného promíchání jsme pekli cca 1 hodinu. Horkou směsí jsme naplnili skleničky, zavíčkovali a skleničky i s obsahem jsme obrátili dnem vzhůru. V zimních měsících potom jen vložíme dvě až tři lžičky pečeného čaje do hrnečku a zalijeme vařící vodou. Už teď se na čaj těšíme :-). Přejeme vám krásný den s remoskou


Podobné recepty

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách