Poradna

66. ROHLÍKY ZAPEČENÉ S CIBULÍ A SÝREM NA ZPůSOB PIZZY


Připravené, potřené nebo sýrem posypané pečivo vkládáme na dno zapékací mísy remosky, přikryjeme víkem, zapneme a pečeme. Pečivo však můžeme zapékat i tak, že na dno remosky nejprve položíme pařák (na ohřívání knedlíků), rovnější mísu nebo porcelánový talíř a až na něj naskládáme připravené pečivo, které je tímto blíže k víku remosky, takže doba pečení toustů se zkrátí. Rohlíky rozkrojíme a potřeme tukem, pokapeme kečupem a lehce poprášíme oreganem. Položíme na ně na kolečka nakrájenou cibuli, posypeme je strouhaným sýrem a vložíme na dno remoskové mísy (popř. na mísu, pařák nebo talíř na dně remosky). Přikryjeme víkem a zapneme, zapékáme asi 10 - 15 minut.

Ingredience

  • Rohlíky, rostlinný tuk nebo máslo na potření, kečup, oregano, cibule, tvrdý sýr

Příprava jídla


Podobné recepty

Přihlaste se k našemu zpravodaji

A buďte jako první informováni o novinkách